Meredt egér pozíció

Elsa Sol
2023-12-11
Energia híradó

Meredt egér pozíció

Sokan írtatok, hogy ki vagytok fáradva, le vagytok taglózva vagy betegedve. Nem is csoda! Az elmúlt időszak iszonyatos pörgése, rengeteg feladata, hihetelen töltekezése nagy kupac:) Én magam ki vagyok nyiffanva, beteg is lettem, elfogytam a hétre:)

Annyit dolgoztunk és pörögtünk, hogy kicsit le is merültünk. És ez is oké! Nem kell és lehet állandóan tenni, menni, kell néha csak lenni... és ez a hétvége most erre hív! Ebben a hónapban kifejezetten érezzük a sürgetést, pörögnek az energiák, rengeteg a tennivaló, próbálunk végére érni, de figyelnünk kell a testünk és lelkünk jeleire, és követni. Belülről indítjuk az életet, te irányítasz, még ha nem is mindig tűnik úgy.

Amikor elfáradsz,  amikor csendre vágysz, amikor nincs mit adni kifelé, akkor ez a visszahúzás és pihenés szakasza. Időt kell adnunk magunknak, rengeteget dolgoztunk, és jönnek az új löketek, a 12.12 kapu, úgyhogy aki most fáradt,  most pihenjen, utána csak álmodozhatunk majd egy-egy csendes napocskáért:) Just relax, ez a mottónk vasárnapig!

Aki pedig pörög, kérjük tartsátok a fényt,  amíg a többiek töltődnek:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.12.08.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek