Micsoda erőnket és türelmünket tesztelő hét ez ismét!

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Micsoda erőnket és türelmünket tesztelő hét ez ismét!

Ha most sz@r van, feszkó, viták és értetlenségek, ha ingerült vagy, körülötted áramlik a gond-csokrok hullámzása, ne lepődj meg! Minden erőnkre szükségünk van most, hogy fenntartsuk a reményt, hordozzuk a hitünk és átevezzünk ezen a szakaszon. Tényleg kő kemény tesztek sora jön, mert egy szakaszt most zárunk, egy csomó embert leválasztunk, és elválik mi értékes, mi az és kik azok,amit-akiket viszünk tovább, mi az, amiért érdemes kiállni, erőnket, szívünket beletenni. És rengeteg a "vége a dalnak", mert az Újhold kisöpört minden elhalót, és bekapcsolta a letöltő üzemmódot! Érezzük, hogy készül az új szakasz, érkeznek az energiák, kapjuk az inspirációt, csak ki kell tartani, mert lesz könnyebb, egyszerűbb is.

Akik pedig most magasan szállnak, áramolnak es ragyognak, kérünk Titeket tartsátok a teret és a fényt magasan, amíg mindenki átdolgozza magát a magasabb rezgésbe.

Kitartás mindenkinek, erőt, fényt és szeretetet!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.04.11. mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek