Minden megy magától

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Döntésre hív most az Univerzum, és olyan erősen tol minket, hogy szinte esélyünk sincs máshogy dönteni, mint amire szükségünk van.

Minden gyenge pontunk most hatalmassá válik, minden sarok, ahol bujdosunk vagy rejtegetünk, felvilágosodik. Hol tele energiával megállíthatatlanul száguldunk, hol erőtlenül vánszorgunk át a napon. Akár egy napon belül is változunk, alig győzzük követni az érzéseinket.

Sokan rosszul érzik magukat, mert kibukkannak az árnyékrészeink, a fájások és elnyomások, és figyelmünket kérik, ismét. Hagyjuk őket, engedjük meg létüket, mert mi hívtuk őket életre, nekünk kell feloldani és meggyógyítani törött darabkáinkat. Teljesség nélkül nincs továbblépés! Kibukkannak most régről ápolt és álmodott vágyaink is, belső hívások, ismerős melegségek, melyeknek végre van helye, hogy életükbe megjelenjenek. Nem könnyű most egyensúlyozni, megtartani békénket és erőnket, annyira dobál a tenger; de minden értünk van! Azt kapod, amire szükséged van, ott vagy, ahol lenned kell, és pontosan azt éled meg,amitől a legnagyobbat nősz, a legtöbbet fejlődsz, és a legboldogabb álmaidhoz vezet!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol @Mindennapi Tudatosság 2024.05.03. mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek