Napfordulós Fényvarázs

Elsa Sol
2023-06-18
Energia híradó

Az áramló Fény ünnepe

Elérkezett a Fény napjának ünnepe, a nyár kezdete, a melegség és felszabadulás havának kapuja. Itt az idő, hogy kilépjünk a Fénybe, hogy felfedjük ragyogásunk, hogy elvakítsuk fényünkkel az árnyékokat.

A napfordulók idején a háló vékonyabb, így sokkal mélyebben és könnyebben kapcsolódhatunk Önmagunk darabjaihoz és segítőink, angyalaink, eltávozott szeretteink energiájával.

Erős, női, isteni energiák áramlanak most, felerősítve bennünk a lágyságot, a termékenységet, a támogatást, de az erős és határozott istennői mivoltunkat is. Ez most tökéletes idő, hogy megsimogasd az összes női aspektusod felismerve bennük az Istennőt, és erejüket, tudásukat összekapcsold mostani éneddel.

Nagy tisztulásokat és felismeréseket is tapasztalhatunk, ahogy a fény átvág a homályon, és kérdéseinkre, meg nem oldott gondjainkra könnyed szellőként ömlenek a válaszok és a megoldások, ha ráhangolódunk a befogadásra.

Most arra hív az univerzum, hogy hangoljuk össze szívünket a céljainkkal és terveinkkel, és álljunk irányba megélve mindezt. Ha szíved követed, a megfelelő irányba vezet! Ne alkudjunk már, merjünk végre élni!

És ne felejtsük el ezen a napon a legnagyobb Istennőnket ünnepelni: csodás Gaia Földanyánk fénye az, ami életünket megteremti, áldozzunk hát hálával érte, neki, és kapcsolódjunk csodálatos fáival, vizeivel, állatkáival, és adjunk hálát, hogy ezen a csodálatos bolygón élhetünk, napsütésben, szabadságban, bőségben.

Csodás Napfordulót Mindenkinek!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.06.20.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek