Önmeghaladások kora

Elsa Sol
2023-11-29
Energia híradó

Önmeghaladások kora

Rendesen kapjuk a tüzes karikákat, és talán meglepetésünkre, de könnyedén ugorjuk át őket... már ha, áramlunk és tudatosan vesszük az akadályokat.

Az egész hét mint egy lépcsőzetes piramis pakolta elénk szintről szintre a nagyobb és nagyobb feladatokat, hihetetlen tempóban, hihetetlen intenzitással. Bármely területen kell most kiteljesednünk, párkapcsolat,  bőség, egészség, az Univerzum önti ránk a lehetőségeket. Lehetetlennek tűnő feladatok ömlenek, és nincs más dolgod mint elhinni, hogy képes vagy meghaladni önmagad, a magad által felhúzott falakon és hitetlenségeken átlépni. Nézd meg mit kapsz, mit tapasztalsz, mit hoznak a mindennapok, és figyeld magad, hogy hogyan kezeled, hogyan reagálsz, mert ebben van a válaszod. Ahol felüti fejét az aggodalom, a kicsi vagyok, a nem tudom megoldani, ott felkapcsol a lámpa, és jelzi, helló, itt az akadályod, itt az elakadásod. Ahol áramolsz, ahol figyelsz ott siklasz, mint hal a vízben,  és kapkodod a fejed, mert ömlik az áldás és nincs elég kezed befogadni.

Gyakorló pályán haladunk, amit nem pipálsz ki, visszaköszön:) Képes vagy bármire, képes vagy bárkivé válni,  csak hidd el, és kezdd élni végre!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.11.24.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek