Öntesztelések hete

Elsa Sol
2023-11-29
Energia híradó

Elképesztő tesztelésen megyünk keresztül, melynek célja felismerni, hogy az eddig tanultakat, hogyan is hasznosítjuk a mindennapjainkban.

A mostani hét önmagunk értéke,  az önmagunkba -és az univerzumba vetett hitünk, belső erőnk, kitartásunk körül forog. Napi szinten, tényleg hihetetlen hullámzásban vagyunk, de azt is érezhetjük, hogy tényleg rajtunk áll, hogyan éljük meg a történéseket. Egyetlen jó szó, egy kedves mosoly emlékeztetni tud, hogy bennünk az erő megfordítani egy savanyú helyzetet, és kitartásunk, hitünk igenis elvisz a célig. De dolgoznunk kell érte! Ahol elakadásunk van, ahol ellenállás van bennünk, ahol nem teszünk magunkért, az most dübörög, mint egy hegyről ömlő kőlavina, hatalmasra dagasztva az akadályokat, hogy esélyünk se legyen kikerülni. Ez most a vizsgák ideje, és kiderül mennyire hiszel magadban, mennyire vagy képes negatívból pozitívra váltani, milyen könnyen tudsz áramolni az irányítás és megengedés között. Minden rajtad áll!

Eljöttünk idáig, megyünk is tovább! Gyeplőt a kézbe, erőt a szívbe, toljuk meg!

Áldás és Fény Rátok!

p.s: Köszönöm azoknak, akik ott vannak nekem, amikor lefelé konyul a szám, és inspirálnak, emelnek és irányba helyeznek. Külön Áldás és Hála értetek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.11.29.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek