Önvalónk leckéi -Ajtók önmagadba

Elsa Sol
2023-07-29
Energia híradó

Hihetetlen napokban vagyunk benne, hatalmas a feszültség, rengeteg az intenzív energia, és komoly megélések és felismerések, belső önvalónkhoz tartozó leckék nyitnak ajtókat most számunkra.

Nem könnyű, sok a kiakadás, sok a kiborulás, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben élünk meg mindent, a jót és a nehezet is... de nem szabad elfelejteni, és magamat is naponta százszor kell emlékeztetnem, hogy nem az a lényeg, amit látok, hanem amit tapasztalok, amit mutat, ami mögötte van: a lényeg, a miért. És ez a bizonyos miért az ok, hogy ezeket tapasztaljuk most, mert itt válik el a lexikális tudásunk, magunkról alkotott hitünk a valóságtól...azaz attól a valóságtól, amit létrehozni és tapasztalni akarunk. Ezért jönnek most ezek hordónyi mennyiségben, hatalmasra nagyítva, mert minden a tükröd, hogy lásd benne magad, az igazi lényed, az erőd, a hited, a magabiztosságod, az értéked, az áldásaid...és vedd észre, változtass, engedj el, szabadulj fel, indulj meg, ugorj, merj lenni, lépni, élni, önmagad szabadra engedni és igazán kinyitni, megélni. Az összes érzés és tapasztalás most (is) a barátunk! Ami nyom, ami hasít, ami idegesít, ami dühít, ami kiakaszt, az készen áll rá, hogy odafigyelj, megengedd a létét, elfogadd és szabadjára engedd. A többi már érkezik is bumerángként feltölteni benned.

Élj meg most minden érzést, engedd át magadon, nézz a mélyére és engedd ki. Lélegezz, kapcsolódj a lágyan ölelő természethez, a víz hullámzásához, a bőrödet simogató szélhez, a talpaid alatt dobogó Földhöz. Töltődj, áramolj, frissülj! Minden téged szolgál, minden érted van! Nyisd ki a szemed, a szíved és engedd meg:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.07.19

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek