Őrületes erejű Napcunami

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Őrületes erejű Napcunami

Brutál erejű Napkitörések hullámai nyaldossák a bolygót, melyek hatással vannak a Földünk mágneses terére, és hatással vannak a mi fizikai testünkre is.

Már tegnap este és főleg ma reggel óta komoly átalakulásokon megy át a fizikia hordozónk, miközben magas rezgésű fénnyel és energetikai kódokkal töltődik. Több szinten egyszerre oldódik ki a sűrűség, és alakul át könnyű és kristályos szerkezetűvé. Felfénylünk:)

Érezhetünk erős fej körüli érzeteket, nyomást, lüktetést, homlok és tarkó feszítéseket. A torok is megkönnyebbül, évszázadok elnyelt szavai tudnak most fellazulni és távozni a térbe. A legerősebben talán a gyomorban érezzük, émelygős, pillangós, nyomós, izéé érzetek jönnek, a Napfonat van most a legnagyobb felszabadulás alatt. Egész testünk lehet pilledt, fáradt vagy erőtlen, de feszült, túl töltött érzetet is okozhat. Mindenki személyre szabottan tisztul, gyógyul és töltődik, annak megfelelően, hogy hol tart, merre megy, mire van szüksége most.

Ami segíthet mindenki számára, az a földelés, amivel levezetjük és stabilizáljuk magunkat; a tudatos, vezetett légzés, amivel eloszlatjuk az energiát; sok tiszta víz; bármilyen sport, mozgás, nyújtás, ami segíti a testet, amit kíván. Meditáció, ami ellazít, ami befelé tud kapcsolni, és a természet hihetetlen ereje, ami a legjobban tompítja az erejét a löketeknek, és segíti a test és lélek harmonizálását ebben a nagy átalakulásban.

Csodás napot Mindenkinek, kitartás, türelem, mély légzés! Áramolj!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság  2024.05.10. mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek