Őrületes fényjelző, inspiráló és új szakaszba hívó Telihold

Elsa Sol
2023-12-27
Energia híradó

Elképesztő energiákat hoznak ezek az utolsó napok az évben, és a ma telibe forduló Holdanya ezt csak tetézi fantasztikus hullámmaival.

Ez a Telihold megdob mindennel! Teletölt érzékenységgel, feltölt inspirációval, lezár ott, ahol hurcolunk és vonszolunk, listázva önti a lehetőségeket és álmainkhoz a megvalósulásokat a jövőnkre. Arra kér, hogy nézzük át az idei évünket, lássuk hol nőttünk, hol léptük meg önmagunkat. Nézzünk bele lelkünkbe, hol voltunk még kicsik, hol kell még fejlődnünk, hol van még letenni, megtisztítani valónk?

És itt az idő magjainkat földbe szórni, álmainkat összeszedni, a lépéseknek teret adni, a jövőnk térképét megrajzolgatni! Egyszerre állunk a tavalyban, az idénben és a jövőben is, kozmikus teremtő pillanatokat ajándékozva nekünk.

Mindeközben Spirituális Napunk a Szíriusz önti ránk a szellemi fejlődésünkhöz szükséges fénykódokat. Kockák kerülnek a helyükre, darabkák állnak vissza a sorba, hatalmas megkönnyebbülések, aha pillanatok, évekre visszamenő végre valahára megértések jöhetnek általa, miközben kiélesíti képességeinket és emeli érzékenységünket és tudatosságunkat.

S ha ez nem lenne elég, ömlik az univerzum minden áldása és gazdagsága, végtelen bősége ránk, s annyit kapunk, amennyit csak be bírunk fogadni, és el merünk fogadni! Áldjuk meg mindenünket, minden lelket, aki az Utunkon velünk jár, gyönyörű testünket, csodás Földünket, szeretteinket, és érezzük micsoda végtelen szeretet és bőség ömlik ránk és szívünkbe...

Merüljetek el ebben a csodálatos és kozmikus hullámban, aminek minden cseppje értünk száll...hihetetlen időpillanatok amiben jelen lehetünk! Áldás érte és minden lényre! Csodás 2023 utolsó Teliholdját Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.12.27.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek