Őrületes galaktikus áthangolódás (A gyomros hét)

Elsa Sol
2023-11-20
Energia híradó

Őrületes galaktikus áthangolódás (A gyomros hét)

Erős hét előtt állunk ismét, és már napok óta dolgoznak a gyomor tájékon, ha valakinek ez kérdése lenne. Felerősödtek a fizikai tünetek, ami normális, a nagy energiatöltekezések után. Nem csak lelki szinten hat, de a testünket is alakítja, hangolja, könnyíti az energiák hulláma, és van, amikor erősebben érezzük. Émelygés, görcsölgetések, étvágytalanság, gyomor tájéki érzetek, zsibongások, nyomások, bizsergések jönnek. Ezzel egy időben ürülnek ki az elfojtások, a begyűjtött haragok, frusztráció csokrok, önmagunk elnyomásának, lekicsinylésének lenyomatai, amik szabadulni akarnak most. Hirtelen kitörő, vulkánként kirobbanó öntisztítások zajlanak, azokon a területeken, amin szép szóval nem jutottunk túl. Ömlenek belőlünk a "nem"-ek, ahol eddig muszáj igeneket választottunk. Szó szerint szabdaljuk le magunkról a fojtogató szálakat, és erőteljes, de tök jól esik.

Szív tájékon is meló van, nyomogat, bizsereg, ijesztően összeszorulgat, hirtelen melegszik, mintha víz ömlene át a mellkason. Régi emlékek, régi emberek, kapcsolatok bukkannak fel, s velük távoznak a sérelmek, szomorúságok és csalódások is. Hihetetlen elengedésben vagyunk benne, mintha tornádó szippantaná ki belőlünk a felesleget. Fej körüli nyomások, feszítések jönnek tarkóba, gerince zubogó energiahullámok, szemnyomások és szárazságok váltakoznak. Hol hullaként alszunk, hol csak forgunk mint a gyros hús, csak nem bírunk elaludni.

Hatalmas tisztulások, elengedések zajlanak, fizikailag és lelkileg is, miközben valami belső sürgetést is érzünk, hogy készen kell állnunk a térrel, a tiszta testtel és lélekkel, mert jön az új adag, az új csomag indulásra ösztökélő energiafolyam is. Elengedés, megengedés, elfogadás, befogadás, ezek a kulcsszavak a hétre. Figyeld magad, kövesd a tested irányítását, figyeld a mindennapokban érkező üzeneteket, sugallatokat, iránymutatásokat. Minden szem ránk irányul, minden hang nekünk üzen! Indul a harmonikus galaktikus behangolódás! Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.11.20.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek