Őrületes Kék Szuperhold energiák- A hatalmas kozmikus lökés

Elsa Sol
2023-08-30
Energia híradó

Őrületes Kék Szuperhold energiák- A hatalmas kozmikus lökés

Még a mezei egerek is érzik ezt a hatalmas és kozmikus lökést, amit az érkező Szuperhold generál, és már napok óta önti ránk áldásait. Ebben a hónapban ez a második Telehold, ami mutatja, mekkora erőt kapunk most a kiengedésre, megürülésre, felfrissülésre és megújulásra. Iszonyú erejű leválásokat, elválásokat, elengedéseket tapasztalunk, ami fizikai szinten és lelkileg is intenzív. Erős fej körüli érzetek, nyomások, bukósisak érzet, szédelgés, fülcsengések, tarkóba, gerincbe suhanó melegségek és bizsergések, szív körüli nyomások, kioldódások, nagy sírások és kiakadások, nagy megkönnyebbülések, gyomor körüli tapasztalások, erősebb női tisztulások, erős földeltség vagy épp teljes kibillenéses érzetek mind áramlanak most. Sok elengedéssel, lezárással dolgozunk, sok a távozás a búcsú, hatalmas tisztításban vagyunk, melynek ez az egyik nagy záróakkordja. Nagy tiszta üres térrel kéne indulnunk, mert mostantól jön a beáramlás időszaka, és képesek leszünk teljesen megújulva, az új álmainknak, terveinknek és képességeinknek megfelelően haladni tovább.

A Szuperhold mellett 6 bolygó halad retrogád mozgásban (ergó az adott rendszerben lévő legtöbb égitest mozgásával ellentétes irányba), ami szintén egy ínyencség és kifejezett fűszerezése ennek az időszaknak. Arra bíztat, hogy lelassuljunk, befelé tekintsünk, levegőt vegyünk, miközben azt tapasztaljuk, hogy el vagyunk veszve, nem tudjuk merre, körbe-körbe haladunk vagy állunk, belassultak a dolgok, nem történnek meg, nem értjük egymást, a másikat, önmagunkat... zavar van az erőben, a vetített képben. Az üzenete viszont, hogy állj meg, figyelj befelé, nyisd meg a szíved, tudd, hogy megérkezik, elrendeződik, amikor itt az ideje. Meditálj, adj időt az életednek, áramolj, engedj, lazíts.

Fantasztikus és különleges időpillanatok ezek, tényleg érdemes elmerülni, hagyni átfolyni, figyelni, megélni, mert ez az új életünk előtti utolsó pillanatsorozat, és aktívan részt vehetünk a jövőnk lényének és álmainak megalkotásában.

Áldott SzuperHoldat Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.08.30.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek