Őszi Napéjegyenlőség kapu

Elsa Sol
2023-10-01
Energia híradó

Elértünk az igazi fordulóponthoz, ahol lezárunk egy szakaszt és elindulunk egy mélyebbre tekintő időszak felé.

Ilyenkor a háló a világok között nagyon vékony, így könnyebben érjük el belső erőnket, segítőinket és a többi dimenziót is. Nagy felismeréseket,  megéléseket és fejlődéseket hoz magával.

Egyensúlyban a természettel,  most készen állunk,  hogy levessük, ami már nem szolgál minket, megszabaduljunk terheinktől,  elvágjuk fojtogató kötelékeinket. Ez most az idő,  hogy megnézzük,  mennyit változtunk és nőttünk,  és hol van még elengedni való ,  megérteni való,  felismerni való?

Vizsgálatra kerül az egyensúly: bennünk,  a kapcsolatainkban, az adás -és kapás területén is. Felnagyul minden, ahol még billegünk,  ahol dolgunk van. Túl sokat adsz,  míg a másik csak folyton fogadja? Vagy nem tudsz kapni, befogadni? Figyeld most az életet,  mert minden válasz benned van! Aki  ami tesztel, az jelez, hogy itt tudsz még gyógyulni és nőni.

Fizikailag is jönnek rendesen: alvási nehézségek, gyakori ébredés, élénk álmok. Emésztési problémák,  nagy kiürülések fizikai és lelki szinten is. Erős szív körüli érzetek jönnek, bizsergések,  szédülések , fülcsöngések. Ami aktív, az reagál az energiákra,  ott történik a gyógyulás. Csak engedd át,  engedd ki, ne cipelj senkit és semmit tovább...érzed ugye, ki és mi érdemes az erődre,  fényedre és szívedre...merj felszabadulni, merj felszállni,  merj megélni... Minden érted van!

Csodás és fényes energiákat Mindenkinek!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.09.22.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek