Pillanatnyi kiégés

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Pillanatnyi kiégés

Az elmúlt négy nap szuper érzékenysége miatt kicsit csigának éreztük magunkat, elegünk volt mindenből, elfáradtunk, picit kiégtünk. A végtelen nyolcasokon kőrözve, néha megállunk és érezzük, elééég, legyen csönd, peace és  hagyjatok békén. Nem találtuk a helyünk, a fogást, a kapcsolódást.

A természet volt a válasz, valami elképesztő energiák jönnek, karjaim vállig lezsibbadtak egy pár perc kapcsolódás után, és minden sejtem úgy töltekezett, hogy azt hittem fel is szállok.

Ez az elmúlt pár nap nagyon komoly és erős összekapcsolódást, összeforrást hozott nekünk a Földdel. Sejtjeink, szívünk lelkünk egybekapcsolódott Földanya lélegzetével, és teljesen eggyé tudtunk válni vele. Ez egy újabb szint,ahol végre fejlődünk és növünk. Ezért éreztük, hogy hív a természet, hogy kint akarunk lenni, állatokat simogatni,  a napon töltekezni. Ma érzem először, hogy ismét dobog bennem az erő, van kedvem, energiám ismét erre fordulni.

Erős fej körüli, szív körüli érzeteket kapok, ömlenek az új ötletek, a lelkesedés, a tervezés. Könnyebben lélegzünk, hozunk döntést, állunk meg és húzunk végre határokat. Tágulunk; többet bírunk már. Feszít a szív, enged a torok, lágyul a hullám; újabb szintre léptünk, készen állunk!

Te mit hozol létre magadnak? Álmodj, merj, teremts!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság  2024.05.09.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek