Pompázatos 12.12 kapu - Veled az Univerzum ereje!

Elsa Sol
2023-12-12
Energia híradó

Fantasztikus erejű nap áll előttünk! Az Újhold és a ma tágra nyíló 12.12-es kapu egyszerre segít minket utunkon.

A 12:12-es számsor energiája:

Két szám együttes erejét hozza magával, duplázva ráadásul. Az 1-es számjegy a teremtés, a megvalósítás, új kezdet, bátorság, önmegvalósítás és kreativitás erejét hordozza magában. Arra utal, hogy magunk hozzuk létre a valóságunkat a gondolataink, hitünk és tetteink erejével, és arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a komfort zónánkból, és merjünk lépni a céljaink érdekében. A 2-es számjegy pedig az egyensúlyt és harmóniát, a dualitás, hit, elkötelezettség, meglátások, együttműködés, diplomácia, kapcsolatok és intuíció energiáját jelöli. Ez a szám együtt rezonál azzal a belső erővel, hogy higgyünk önmagunkban, és az isteni tervünkben, a saját lélekutunk betöltésében.

A 12:12-es számkombináció üzenete:

Az, hogy maradjunk összeszedettek és fókuszáltak a céljainkkal és legnagyobb álmainkkal kapcsolatban, mert a Segítőink, Angyalaink, és az Univerzum energiája most segítségünkre van, hogy céljainkat és álmainkat megvalósíthassuk. Azt jelzi, hogy lépjünk ki a megszokott életünk keretei közül, és vegyünk egy új irányt, kezdjünk új tervekbe és projektekbe, merjünk megélni olyanokat, amikre már régóta várunk. A szám másik üzenete, hogy engedjük el a félelmeinket és aggodalmainkat, és haladjunk kitartóan a szenvedélyeink és céljaink irányába töretlenül. Maradjunk a magas rezgésűek és pozitívak, használjuk most az összes képességünket, ajándékainkat, erőnket mások és a saját legfőbb érdekében. Alkalmazzunk vizualizációkat és meditációs módszereket, hogy felerősítsük önmagunk és az univerzum felénk áramló belső erejét, így húzva be önmagunkba és a realitásunkba az erőt, amire szükségünk van az utunkon.

Áldás És Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pintérest Mighty Oak AI

Újhold MA: előző poszt vagy

https://www.mindennapitudatossag.com/.../dezsabol-ontott...

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek