Radikálisan sokkoló energiahét

Elsa Sol
2023-10-18
Energia híradó

Hát ez a hét ismét egy mélységig hatoló, hihetetlen intenzív, azonnal beteljesedő és azonnal visszaható, arcunkba nagyképernyőn beletolós energialöket, ami nem hagy árnyéknak helyet többé. A "nem értem, miért kapom ezt", többé nem működik, mert igenis tudod miért, tudod hol döntöttél, hol engedtél, hol hagytad magad lenyomni.

Olyan erősen mutatja minden pillanat, ahogy irányítjuk a saját napunk áramlását, mint amikor a villamosok vágányt váltanak, és jobbra megy vagy balra megy, pont így döntünk mi is, minden percben, és kapjuk azonnal az azon a vágányon található megéléseket. Mindenhol, ahol lemondunk magunkról, ahol hagyjuk, hogy kenjenek, mint a vajat, ott rögtön jön a zenebona, ajtó becsuk, folyamat megáll, és mozivásznon látjuk, ahogy bakker, nem így kellett volna. És igen, érezzük hol volt a pont, ahol döntöttünk, engedtünk, ahol még mindig aláadjuk, nem hisszük el, nem állunk stabilan. Nincs pardon már jó ideje, minden tapasztalás a TE saját kreálmányod, bárhogy is néz ki, és azért néz így ki, azért ekkora, azért ilyen hangos vagy erős, mert TE még így tervezed, így alakítod, így akarod megélni. Semmi gond, ameddig csak akarod visszahozhatod, újraélheted, de ha nem finom már, ha tudod, hogy nem így kéne, akkor végre tudatosan dönts a következő alkalommal máshogy. Próbáld ki, hogy nemet mondasz, hogy nem adod magad, hogy nem mondasz le magadról, hogy nem más az első... az milyen érzés? Az első lépés a nehéz, legyűrni a mintát, a megszokott programot és reakciót, de ha mered, ha lépsz, ha végre leteszed, elengeded, kiadod magadból, akkor fordul végre a kocka, és bumm, a villamosod végre arra megy, amerre igazából menni akarsz.

Gyakorlatok idejét éljük kedvesek, minden tapasztalás aranyat ér, minden meghozott és véghezvitt döntés új életet kreál...Te vagy a festő... fess valami olyat, ami aranylóan fényessé tesz TÉGED!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.10.18.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek