Száguldós vágtában, őrülten kapaszkodva

Elsa Sol
2023-11-20
Energia híradó

Száguldós vágtában, őrülten kapaszkodva

Őrületes intenzív hullámokon robogunk, és minden kontroll kudarcot vall. Azt szeretnénk, ha minden mindig úgy menne, ahogy eltervezzük, ahogy nekünk kényelmes, de az élet annyi faktorból áll össze, hogy esélyünk sincs full kontrollban lenni. A mostani napok leckéje az áramlás. Elfogadni, hogy hullámzunk mi is és az élet is, pulzálva vibrálja az energiát, amit nekünk csatornázva kell visszaáramoltatni a térbe. Nem tudunk mindenre felkészülni, nem tudunk minden sarkot irányítani!  Az számít most, hogy ne állj ellen, ne stresszelj be, ne akadj ki, csak fogd a gyeplőt, simulj a lóhoz, és hangold össze magad az áramlással. Irányítunk, de nem kontrollálunk. Minden kihívás mutatja, hogy képesek vagyunk megoldani, átugrani, kisimítani, de csak akkor, ha tudatosan fogunk neki, ha felhasználjuk erőnket, tudásunkat, energiánkat, és beletesszük magunkat. Ha félelemből, aggodalomból, sürgetésből indulunk neki, akkor ez is lesz az eredménye. Csodálatosan mutatja ma is, hogy te alkotod a valóságod, és amit kiküldesz (aggódom, stresszelek vagy nyugodt vagyok, képes vagyok, megcsinálom) pont ezt küldi vissza az Univerzum... ezt kéred? Persze, hogy küldöm neked. Gyakorló időket élünk, beszélni is lehet ezekről, de az élet halad közben, és ez most az az időszak, ahol tenni kell, menni kell, meg kell élni mindazt, amiről beszélünk, és amit hiszünk.

Ragadd meg a gyeplőt, tartsd határozottan, de lágyan, merve irányítani életünk paciját, de hagyva igazán vágtázni és megélni a száguldást.

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.11.15.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek