Szeptemberi Telihold

Elsa Sol
2024-10-01
Energia híradó

Árvizesen áradó, érzelmekben (is) tetőző Telihold és Holdfogyatkozás MA!

Tökéletes egyensúly fent és lent alapon, pont azt érezzük, amit tapasztalunk is: árvíz (kiáramlás), tetőzés (végső pont), elvonuló ár( elengedés). A napok, hetek óta nyomakodó, egyre tetőző energiák lassan elérik a csúcspontot, és viszik is magukkal az üledéket. Mélyre vittek az energiák, sok trutyit hoztunk fel. Minden,amivel dolgozunk, küszködünk, a rengeteg negatív, ami feljött a semmiből, a kihívások végtelen árama, végre értelmet nyer, válaszokat ad és gyógyulásra, indulásra ösztökél.

A Telihold most ismét lezárásokat, felismeréseket, megértést hoz. Nem mindent és mindenkit viszünk már tovább, erről az elmúlt hetek gondoskodtak, rengeteg arcba kapott felismeréssel. De ez is az Út, hisz ne cipeljük senkit és semmit, ami, aki nem érdemli. A Telihold indítja az újat,a frisset, a nekünk tökéletesen passzolót, így az árhullámmal együtt mi is engedjük tovább mindazt, amit kell, és közben nyissuk meg az életünket befogadására, hisz a szanálás legjobb része a rengeteg felszabadult tér:)

Legyünk türelmesek magunkkal is; érzékenyebbek, ingerültebbek, robbanékonyabbak vagyunk, de a feszkó ideje lejárt, és készen állunk! Jöjjenek azok a jó idők!

Áldásos Teliholdat Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság  2024.09.18.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek