Szétrobbantó tornádós energiaömlés

Elsa Sol
2024-10-01
Energia híradó

Tegye fel a kezét, aki nem feszült szét az elmúlt napokban és héten! Igen, őrületes erősségű, felülről nyomó, belülről szétfeszítő akarás nyomakodott bennünk a múlt héten kiteljesedve, mely hülyeségekbe kergetett, ha nem figyeltünk nagyon oda.

Iszonyúan akartunk tenni, menni, csinálni, megkapni, letudni, végre valahára átbillenni ebből a félúton ácsorgásból bármibe, csak legyen már valami. Éreztük, ahogy fordultak a kerekek, és teljesen tőlünk "függetlenül" csak úgy "történtek velünk" a dolgok. Aki nyomakodott, aki erősködött, aki torokig próbálta erőből átnyomni magát ezen, az elakadt. Brutál STOP tábla fogott vissza mindenkit, és ennek tetejébe a várakozás ideje sem telt eseménytelenül, hisz dézsából kaptuk ömlesztve a tanulságokat, leckéket, a "még mindig nem hiszed, engeded, alkalmazod" jelzéseket. Ismét mélységbe fejes, mert ott vártak az elakadások, és határozottan nem esett jól már megint, (hisz már megoldottam, neeem??!!) de ha ez van, hát ez van.

Nekem a mélységben kezet nyújtott és erőt adott két ember, akik által hátra tudtam lépni és levegőt venni. Ebben a pillanatnyi megengedésben ébredt fel bennem az elengedés energiája; felrévlett, mintha ez lenne mindig a módszer, amikor már tényleg mindenhova kapkodok, de még mindig semmi nem akar bejönni. És csodák nem csodája, megtört a jég, felszakadt a trutyi, kiöntött az ár és felhúzódtak a falak. Ott eldöntöttem, megélem ezt a szakaszt, ha szar is, ha nem is értem, de akkor legalább legyen már az én döntésem. És mint mindig, a megengedés, az elfogadás kioldott mindent és ismét forogni kezdtek a kerek, és megindult alattam az Út. A miértekre megérkeztek a válaszok, a hogyanokra az eszközök, és hirtelen mélységesen érezni kezdtem, ahogy visszaértem az Áramlásba. Egy pillanat volt csupán, egyetlen döntés, egy cseppnyi mély levegő, egy lépés hátra mindössze, és minden kioldódott, minden beállt egyenesbe.

Ha ezt érzed, érezted, tudd, nem vagy egyedül! Remélem segít Neked, aki ezt megélted és segít Neked, aki épp most ezen mész keresztül... mert együtt haladunk, s mindig van miért menni tovább:)

Áldás és Fény Rátok,

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.08.26.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek