Szétszaggató régi minták tesztelése

Elsa Sol
2023-10-01
Energia híradó

Ez aztán egy jó kis hullámvasút ismét.  

A hét olyan mint egy hatalmas tükör,  és minden, amit benne látunk saját belső filmünk külső megjelenése. Olyan erőteljesen és egyértelműen mutatja az élet,  hogy itt mindig így reagálsz,  itt még hagyod magad, itt még küzdesz,  itt még nem hiszel.

Továbbra is mélységekig hatolunk önmagunk rétegeibe, és szó szerint kirángatjuk a betokosodott és elavult mintákat,  szerepeket, kapcsolatokat, programokat. Ami szépen csúszik,  harmóniában van, szabadságot ad, az már egy másik sík. De, ami visszajön,  és most visszajön hangosan, óriásban, azt vedd észre,  írd fel, adj időt magadnak és gondold át. Ez most a tökéletes idő a belső átalakulásra! Amit most meghaladunk, azt már visszük tovább.. amit ellökünk, halasztgatunk, óckodunk az jön vissza újra meg újra.

Higgy magadban! Merj önmagad lenni, befelé figyelni, elengedni, új emberré alakulni... készen állunk! Aki mer, az most mindent megnyer!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.09.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek