Szíriusz Kapu - Ugrás a felsőbb dimenziókba

Elsa Sol
2023-07-03
Energia híradó


Minden évben kitárul a Szíriusz kapu, ami megszámlálhatatlan mennyiségű

fénykódot ömleszt ránk, emlékeztetve, hogy a lelkünk a galaxis minden pontjával

kapcsolódik, és erőt tud meríteni belőlük.

A kapu idején felerősödnek spirituális képességeink, bekapcsolnak olyanok, amikért megdolgoztunk már, érzékenyebbek, fogékonyabbak vagyunk mesterink, csillagtestvéreink sugallataira és

csendes irányítására. Fergeteges tempóval tudunk információt lehozni, gondjainkra megoldásokat megálmodni, terveinkhez ötleteket és lehetőségeket megteremteni. Ha felhangoljuk magunkat a Szíriusz energiájára, felerősítjük a spirituális részünket, és ott találjuk magunkat az áramlásban, a flow-ban, ahol minden kérdésre jön a válasz, minden imára jön egy áldás, minden ötlethez azonnal érkezik egy megvalósulás. Végtelen inspirációs hullám terel most minket, és aki megmerítkezik benne kiaknázhatja álmainak megvalósításához. Emellett pedig természetesen Szíriuszi Csillagtestvéreinkkel és Felsőbb éneinkkel is sokkal könnyebb most a kapcsolat, így bátran kapcsolódjunk velük, kérdezzük őket bármilyen technológia, tervezés, ötletbörze, spirituális fejlődés vagy felszabadulás kérdésköreiben is. Érezhetjük, hogy érzékenyebbek vagyunk, elcsendesülünk, mélyebbről jönnek a válaszok, jobban harmonizálódunk a mindennapokban, és eközben jönnek az inspirációk, a kreatív ötletek, a szabadságra és felszabadulásra irányuló energiák egyaránt.

Ez egy szuper lehetőség, hogy összekapcsolódjunk őseink és csillagdarabkáink és Szíriusz napunk energiájával, és tényleg magasra lökjük magunkat a spirituális fejlődésünk, és lelkünk harmonizálásban egyaránt. Kapcsolódjatok, töltekezzetek, álmodjatok és teremtsétek meg! Csodás Szíriuszi kapu áthaladást:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.07.03.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek