Szívet szaggató és begyógyító Telihold

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Szívet szaggató és begyógyító Telihold

Ezt a hihetetlen intenzív hónapot megspékeli most a szerdai Telihold, mely a Skorpió energiáját hozza magával.

Érezhetjük, hogy a mélységbe vág, szinte kiszakítja mindazt, amire nincs már szükségünk. A külvilág energiája zaklatott, rángatós, hullámzó, ám mélyen belül, ha merünk elcsendesedni és mögé nézni, végtelen nyugalom és béke pulzál : Önmagunk belső ereje és isteni energiája. Ezt hívja most a Telihold:)

A Skorpió magában hordozza a születést és a halált, így mi magunk is most számtalan kis halált élünk meg, miközben már születnek bennünk és körülöttünk a következő inspirációk, felismerések és a következő szakasz építőkockái. A kezdet és a vég,  a teremtés és elmúlás ma kéz a kézben járnak, hogy mi magunk is megélhessük a teljességet kívül és belül, elfogadva annak hullámzását.

S habár a mélyben kapargat a Telihold, habár kihívásokkal lehet tele, ugyanez az energia az, ami kilök a mélyből, ami lerántja a leplet, ami végre felszabadít!

Szívünket, lelkünket, gondolatainkat most áthatja ez az erő, s ha hagyjuk, hogy átmosson, ha hagyjuk,hogy megemeljen, olyan magasra tol,hogy magunk is meglepődünk majd:)

Áldásos Teliholdat Mindenkinek!

Merüljetek, emelkedjetek, repüljetek; minden benned van, használd!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,Elsa.

Ps: És ünnepeljük ma Csodálatos és Gyönyörű Földünket, aki otthont, élelmet, fényt és szeretetet ad nekünk! Áldás Rád Gaia!

🙏

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.04.22. mindennapitudatossag.com  

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek