Telihold - A mélységes tisztítótűz

Elsa Sol
2023-11-29
Energia híradó

Telihold - A mélységes tisztítótűz

Évünk majdnem utolsó Teliholdja egységben a hónappal, mélységbe visz és sötétségbe hív... mégis valami hatalmas szerető erővel kér, hogy bukjunk még egyszer, még mélyebbre, mert most ahhoz kapunk erőt, hogy végre teljesen kitisztítsuk magunkat, hátrahagyjuk mindazt, ami lehúz, ami nehéz, ami fojtogat és leszívja az erőnk. Tisztítótűz erejével hasít át rajtunk, hogy fényében lássuk mindazt, ami az ajtóban ácsorog, hogy elbúcsúzzon tőlünk. Mindegy, hogy egy kapcsolat, egy szokás, egy álom vagy egy darab belőlünk, ami már nem szolgál az új évben, az most leszakad.

Mivel a Telihold az Ikrekben érkezik, erős sürgetést érezhetünk, hogy megéljük a fizikai részünket csakúgy mint a lelki felünket. Az ikrek légies energiája hűsítően hat a kommunikációnkra, a szociális kapcsolatainkra, pörgősebbek lehetünk,  társaságra vágyunk,  élményekkel kívánjuk tölteni a külső és belső terünket egyaránt. A felszabadulás és könnyűség az, amit most kiegyensúlyozunk a mélységből kiszabaduló és végre távozó tisztulásokkal. Az áramlás most a kulcs, hullámozni az erővel, ami vezet át a mélységből át a légiesen ragyogó fénybe. Engedj, élj, tisztulj és töltekezz, a Telihold fogja a kezedet!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.11.26.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek