Telihold és 24.04.24 energiakapu

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Elképesztő terhelés és megmérettetések sorozatait kapjuk és a mai 24.04.24-i Telihold és energiakapu együttes ereje, cunami hullámként mossa át az életünket és belső világunkat egyaránt.

Egyik irányban hullámon ülünk, és az evezőket is eldobhatjuk olyan tempóban repít minket az univerzum. Merre mész? Mit akarsz elérni? Mit mersz álmodni magadnak? Kérd és érkezik:) Ehhez viszont tér kell, akarat és bátorság, mert le kell tennünk mindent és mindenkit, ami -aki visszatart, leszív, lehúz és megcsapol. Mire nincs már szükséged? Mivel küszködsz már egy ideje? Kit engednél el, akit nagyon kéne már? Mit tennél le végre, amiről tudod, hogy már nem kell? Ki vagy Te és ki akarsz lenni?

Lobog bennünk a szabadságra, felszabadulásra, kiszabadulásra ingerlő erő, melyet már nem nyomhatunk el! A lelkünk teljes erejével kitör és irányba állít most,csak figyelni és engedni kell, hogy meglássuk merre is visz az út:)

Egy nagy lezárás és nagy beindítás kapujában állunk, és a mai nap tökéletes arra, hogy megfogalmazzuk mit és kit viszünk tovább,  hova akarunk eljutni és milyen életet akarunk élni.

Érezzük mindezt a fejünkön,  ahova ömlenek az ötletek,  tervek és álmok. Érezzük a torkunkban, ahonnan ömlenek a szavak, a vágyak, a belső igazságunk. És érezzük a szívünkben, ahol feszít az elnyomás és bizserget a remény és a belső erőnk. Csodálatos időkapuban állunk, tele lehetőséggel és erővel! Élsz vele? Befogadod? Ülj fel a hullámra és engedd, hogy elvigyen Önmagad és életed legjobbjáig... készen állsz:)

Áldásos Teliholdat Mindenkinek

🙏

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.04.24.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek