Telihold varázslat MA - Az álmod valóságba teremtésének kapuja

Elsa Sol
2023-10-01
Energia híradó

Már a hét elejétől éreztük, ahogy a ma teljesedő Telihold nyaldosta a bőrünk, és most végre teljessé válik a kör. Az áprilisi Teliholddal zár most ciklust a mai, így azt érezhetjük, hogy amit akkor elindítottunk, mostanra érik valósággá.

Érezhetjük, ahogy buzog bennünk az energia, a tetterő, magabiztosság és lelkesedés. Végre a fizikai síkban is látjuk teremtéseinket, és könnyebben is hozzuk le ötleteinket a mindennapjainkba. Merészebbek, bátrabbak vagyunk, hogy elérjük, amit akarunk! Elég a totojázásból, a kukucskálásból védőpajzsunk ölelésének kényelméből! Készen állunk, merünk és teszünk...és győzünk.

Fizikailag is igényeljük most a mozgást, a lendületet. Kívánhatjuk, hogy vágyunk ki a szabadba, futnánk egy nagyot vagy táncolnánk. Az egész lelkünk és testünk kombója kívánja most kiénekelni magából a pörgős energiákat és a fizikai síkba beleönteni. A másik oldalon ez az energia robbanhat is, így lehetünk haragosabbak, nyersebbek, gyorsabban visszavágóak, vagy csak frusztráltak és nyűgösek is. Legyünk türelemmel magunk iránt és környezetünkkel szemben is. Próbáljuk kiadni és levezetni a frusztrált, felgyűlt, kinyomakodó energiát még a robbanás előtt. Mélylégzés, meditálás, boxolás:)

Nézzük meg, mekkorát haladtunk a tavasz óta, mennyit nőttünk, mennyit adtunk le, mekkorát fejlődtünk. Nézzük vissza, mi mindent indítottunk el akkor, mibe kezdtünk bele, mit álmodtunk magunknak, és hol vagyunk most. És ennél a pontnál jöhet egy nagy adag dicséret!

Ragadjuk meg ezt a mágikus időszakot, hogy bármely álmunkhoz lehozzuk azt az erőt, ami valósággá teremti mindazt, amiért eddig dolgoztunk!

Áldásos Teliholdat Mindenkinek! Merítkezzetek, töltekezzetek, teremtsetek fényes valóságokat!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.09.29.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek