Teliholdas Holdfogyatkozás 10.28.

Elsa Sol
2023-10-27
Energia híradó

Teliholdas Holdfogyatkozás - A tüzes fényben égve és újjászületve

Elképesztő erős és intenzív energiák érkeznek a holnap tetőző Telihold és Holdfogyatkozás hatására. Érezzük, hogy feltüzeli a hangulatot kívül és belül, teletölt energiával miközben a mélységbe rántja figyelmünk és felkészít egy nagy átalakulásra. Ha mersz, most igazán nagyot léphetsz.

Már maga a Telihold is tüzes, erős energiát hoz, de a fogyatkozás ereje a rétegek felszabadításában rejlik, és a szellemi utunkra hangolás, felszabadítás, lezárás, belső felismerések és egy nagy fejlődés jár vele. Mélybe tekintünk igen, mert most innen szabadulunk fel, és mert a mostani időszak tökéletes arra, hogy a vékonyodó háló mögé tekintsünk, összekapcsolódjunk vezetőinkkel, segítőinkkel, és letegyünk mindent, ami készen áll. Erre segítséget és lökést is kapunk, mert most automata kitolódik/leszakad minden, amit eddig már csak rángattunk magunkkal. Ha valamitől búcsúzni akarsz, itt az idő! Most felbukkannak lezáratlan szálak, ügyek, nyomasztó, meg nem oldott feladatok is, mert nincs hely és idő halasztgatni tovább. Érezzük a sürgetést és nyomást, hogy szabaduljunk, letudjuk, lezárjuk ezeket. A tüzes hangulat mindenkire hat, így összetűzések, ingerülten kimondott szavak, veszekedésbe torkolló bolondságok is felbukkannak, így legyünk résen, legyünk lágyak és türelmesek, beszéljünk óvatosan, ne kelljen később megbánnunk.

Legyünk nyitottak az új dolgok beáramlására is, mert a mostani időszak kedvez a nagy változásoknak, újrakezdéseknek, teljes pálfordulásoknak. Minden elengedés és lezárás helyet teremt valami új érkezésének. Ebből most nagy tállal merítünk, mert mindkét oldalt komoly erővel kapjuk és tapasztaljuk.

A következő napokban ne lepődjünk meg semmin, engedjünk ki mindent, merjünk új irány felé nyitni és megengedni megmutatkozni, hogy mekkorát léptünk, mennyit fejlődtünk és mi minden vár ránk az új szakaszban.

Éljétek meg, merítkezzetek ennek a különleges energiamixnek a folyamában...megéri!

Áldás és Fény Rátok! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.10.27.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek