Teliholdas Holdfogyatkozásos tengely körüli megpörgetés

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Teliholdas Holdfogyatkozásos tengely körüli megpörgetés

Ez a Telihold megpörget minket a tengelyünk körül rendesen!

Nemcsak hétfő, de iszonyatos erejű energiák, szinte szakad a tér, ahogy kapjuk a löketeket. Erős ingerültségek, frusztrációk, ellenállások, összeütközések haladnak ma körülöttünk, és nem könny talpon és nyugton maradni ebben az örvényben. Ne felejtsük el, hogy a Telihold amúgy is érzékenyebbé tesz minket, jobban kirajzolódnak a cókmókok, könnyebben kiakadunk, és könnyen elkenődünk ilyenkor. Minden érzelmi hullámzás okés, csak legyetek velük összhangban, megengedve a létüket, hisz amúgy is léteznek, és épp ekkor és ott tapasztaljuk őket. Ergó elfogadás, türelem, nyugalmunk markolászása a feladatunk. Emellett, annyit pakolunk, engedünk ki, teszünk le, hogy ez nem is mehetne másképp, mint érzelmekkel túlfűtve. Akár lezárás, akár elengedés, akár megszakadás, akkor is érezzük, ha nem is tudatosan, és ez kellemetlen és fájdalmas tud lenni. Engedjük meg magunknak a lezárást, enélkül telepakolhat minket az univerzum minden széppel és jóval, de ha régi cuccokat vonszolunk, se helyünk se terünk nem lesz hol aktivizálni őket. Merjünk elengedni, és merjünk újat befogadni! Nyissuk meg magunkat, és hagyjuk, hogy megtapasztaljuk mindazt, ami jön... az élet tanít, az univerzum támogat, a Telihold pedig bebikázza bennünk és körülöttünk is a megvalósulásukat:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.25.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek