Teremtő tánc az Isteni és Emberi feled között

Elsa Sol
2024-06-07
Energia híradó

Ikrek hava -Teremtő tánc az Isteni és Emberi feled között

Beléptünk az Ikrek havában, ami kalanddal, lelkesedéssel, inspirációval tölt tele és lehetőséget ad, hogy összehangoljuk végre a két Teremtő felünket.

Talán már érzitek a lüktetést, a kreatív hullámokat, a kíváncsiság feltörő erejét. Érzitek, hogy könnyebb az önkifejezés, jobban jönnek a szavak, áramlanak a tervek, az ötletek. Papírra álmodjuk és szinte azonnal életbe is rántjuk mindazt, melybe gondolatot és érzést töltünk.

Az Ikrek légies, táncos és könnyed energiája most teljes energiával teremt. Most velünk van a szél, bennünk van az erő, áramlik bennünk az isteni és könnyedén teremt az emberi felünk.

Viszont pont a hihetetlen áramló energiája miatt, érezhetjük, hogy elszállunk, hogy túlpörgünk, hogy szétszórjuk magunkat a lehetőségek hihetetlen és végtelen áramlásban.

Túlgondoljuk, túlmagyarázzuk, belefeszülünk majd lefagyunk, ha nem fogjuk kezünkben a gyeplőt!

Földeljünk, lélegezzünk tudatosan, vezessük az energiákat! Vessük papírra terveinket, tegyünk álmainkért, mert most minden velünk van, minden bennünk van, ami életre hívja álmainkat. A két felünk melyeken dolgoztunk most készen áll, hogy összehangoljuk, harmonizáljuk és munkára fogjuk végre egységben! Különleges idők, Különleges lehetőségek...élsz vele?

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.06.03.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek