Teremtsd meg álmaid életét! - A Fa Sárkány évének ereje

Elsa Sol
2024-02-12
Energia híradó

Teremtsd meg álmaid életét! - A Fa Sárkány évének ereje

Ma belépünk a kínai új évbe, mely fantasztikus lendülettel, lehetőségekkel és a hozzá való kreativitással tölt fel minket.

Ez a sikeres megvalósulások, a bátor lépések és álmok teremtésének éve!

A fa a növekedés, a kezdet, míg a sárkány a gazdagság és siker, a szenvedély, és bátorság szimbóluma, tele varázslattal és bölcsességgel. Energiája minket is erőssé tesz, és éve nagy változásokat, új utakat, kollektív-és egyéni fejlődést hoz magával. Ugyanakkor jang energia tölti, ami felerősíti a szenvedélyt, az impulzív cselekvést, az elfojtott energiák kirobbanását.

Türelemre, megfontoltságra és bölcs döntésekre kell hallgatnunk, hogy egyensúlyban maradjunk, de közben tele leszünk  ambícióval, ötletekkel, lendülettel és bátorsággal is.

Ha valamit el akarsz érni, valósággá akarsz teremteni, ez a Te éved. Kapcsolódj bele, áramolj vele, és  lovagold meg a sárkány erejét, megteremtve álmaid életét!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2024.02.10.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek