Teszt üzemmód

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Teszt üzemmód

Brutálisan erős energiák csapkodnak minket, melyekre mélyre vájnak, és még erősebben tesztelik belső erőnket, hitünket, képzeletünk valóságos teremtését és ismét fókuszba hozva önmagunk értékét.

Miben hiszel? Mit álmodsz? Mit teremtesz magadnak és a világnak? Hiszel-e, és mennyire hiszel az erődben?

Erős energiák, szívet-lelket alakító és ébresztő hullámok nyitogatnak most, és bátraké az út és a jövő. A kishitűség, a félelem, a szemek lehunyása mind lestoppol, amíg mersz szembenézni, önértékelni, ami nem kell, azt letenni. Jöhet frusztráció, elegem van érzés, jöhet kirobbanás és kipukkadás. De ha hagyjuk lenni, merjük megélni, szeretettel elengedni, megkönnyebbülünk, felszabadulunk, hirtelen utak nyílnak, segítő kezek jönnek, meglepetés ajándékok hullanak ránk...minden teszt, minden kihívás értünk van.. hogy végre ne csak olvassunk a jóról és szépről,  hanem mi magunk éljük ezt... mert megérdemled:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,

Elsa.

U.i: Ma lett 6 éves a Mindennapi Tudatosság! Köszönöm Nektek, hogy itt vagytok, olvastok, haladtok, és megosztjátok az Utat velem

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság  2024.02.28.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek