Töltődés utáni feszült átjáróban

Elsa Sol
2023-11-01
Energia híradó

Töltődés utáni feszült átjáróban

Ma egy picit morcosabban, érdesebben kelhetünk,  ami nem is csoda az irdatlan erejű hétvége után,  ahol kívül-belül át lettünk forgatva, ki lettünk mosva.

Nagyobb átalakulások és energialöketek után gyakran tapasztalunk kimerültséget,  kedvetlenséget és alap feszültséget.

Érezhetünk nyomást,  fej körüli érzeteket, egos megnyilvánulásokat,  érzékenységet. Türelmetlenebbek, robbanékonyabban lehetünk, úgyhogy csak nyugi! Ez egy átmenet,  senki nem akadt el vagy marad le. Hullámzunk. Ugyanakkor, aki ma ereje teljében ébredt, tele van lendülettel és inspirációval, az ragadja meg a hullámot és áramoljon! Ilyenkor Ti tartjátok a teret a többieknek. Ezért haladunk szépen együtt,  mégis külön ütemben, hogy fedjük egymást útközben.

Bármit is érzel ma, légy benne. Ha erőtlen vagy, adj időt magadnak; ha nincs ma kedved, engedd; ha tele vagy lendülettel, áraszd!

Csodás napot mindenkinek!

Ma is lehet fényes,  csak légy magad!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.10.30

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek