Tornádók között cikázva -zárás és nyitás tánca

Elsa Sol
2024-08-04
Energia híradó

Tornádók között cikázva -zárás és nyitás tánca

Őrületes többszíntű átalakulásokat élünk meg ezen a héten, ami egyszerre egy rakat érzelmet generál bennünk és rendesen behangolja a fizikai síkot is. Miközben zárjuk a régit, engedjük el a múltat és éljük meg az egy-egy kis búcsúkat, ezzel egy időben ömlik be a szerencse, a bőség, a megvalósulások és a teremtő erő a jövőhöz. Egyik percben veszítünk de ugyanekkor már érkezik is helyére egy áldás. Olyan káosz van, hogy nem is csoda, már emberi fejjel fel sem fogható. Ez most a megélés, a megérzések ideje. Egyszerre élhetünk meg sikert és sikertelenséget mert két külön idősíkon, két külön fizikai síkon kapjuk a megéléseket. Egyik kezeddel engedsz, másikkal fogadsz.

Kapcsolataink zaklatottak lehetnek, mert újraindul minden; ami nem működik, változik, alakul, az megy! Minden más transzformálódik egy jobb, egy sikeresebb formába. Ne lepődjünk meg, ha visszatérő helyzetek jönnek! Minden elénk ér, amivel még dolgunk van.

Kitartás, minden beérkezik!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.07.31.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek