Újabb szembenézések ideje

Elsa Sol
2024-10-01
Energia híradó

Mint hajóból kivetett hal, úgy csapkodnak minket földhöz a hullámok. Pofon után pofon érkezik, tenyeresek és jobbosok, hogy a mélységbe vájjon és onnan felbukkanjon. Újabb nagy szembenézések, felismerések és kérdések jönnek fel. Helyemen vagyok? Megélem önmagam? Toporgok vagy haladok? Menjek vagy maradjak? Sorsfordító kérdések bukkannak fel ismét, mert most megint döntések százai előtt állunk az újabb elágazásnál. Az év utolsó hónapjai odaterelnek, ahova mennünk kell, de cserébe arra kérnek, nézzünk szembe magunkkal megint, és ebben az amúgy is alacsonyan szálló szélben, engedjük meg a mélységet, engedjük be a felismeréseket, hívjuk elő és engedjük el a haragunk. Ha valami már nem az, ha valaki már nem az, akkor itt az idő, hogy dönts: marad és viszed, vagy engedsz és menjen?

Van Fény a sötétben, van erőd a gyengeségben, lesz világos a mélységben... addig meg araszolunk tovább! Gatyákat fel,átevezünk ezen is!

Kitartás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.08.21.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek