Újhold- Mindent bele a levesbe, és ugrás az új ismeretlenbe!

Elsa Sol
2024-08-04
Energia híradó

Újhold- Mindent bele a levesbe, és ugrás az új ismeretlenbe!

Újabb kapuk nyílnak számunkra természetesen a legjobbkor. Folytatódnak az intenzív megélések továbbra is az egész spektrumon... minden ujjunk kapaszkodjon!

A mai Újhold könnyedséget, fényt és belső erőt hoz nekünk, miközben segít végre levágni és hátrahagyni, mindazt amit már egy ideje ráncigálunk. Ha keményebb vagy, ha gyorsabban engedsz, ha kevésbé érdekel már, az mutatja mennyit fejlődtél és mennyi programot letettél.

Ugyanakkor érezhetjük, hogy körbe körbe járunk, ismetlünk, és toporgunk. Nincs elég infó, nem tudjuk merre az előre, vagy pont, hogy túl sok a lehetőség egy adott dologban. Ha nem jön a válasz kintről, annak egy oka van: befelé kell nézni. A mostani Újhold ezért türelemre hív, hogy csendesedjünk el egy percre, hagyjuk,hogy megtaláljon minket a válasz, a megoldás és az Út.

Annyit tettünk, hagyjuk végre beérni és megérkezni a dolgokat. A lágyan áramló ezüstös holdsugár most magasra repít, és ha engedjük könnyebbé teszi a terheket, gyorsabbá a válaszokat és erősebbé a lelkünket... hagyd, hogy átmosson, hogy kivigye, aminek ideje menni, és feltöltsön mindazzal, ami magasba emel és szárnyakkal repít.

Áldott Újholdas megéléseket!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.08.04.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek