Vadvízi evezés kiskanállal

Elsa Sol
2024-07-22
Energia híradó

Vadvízi evezés kiskanállal

Intenzív hullámok száguldanak velünk vagy alattunk, attól függően, hogy fogjuk-e a kormányt vagy hagyjuk, hogy az élet történjen velünk.

Az Újhold simításával a hatalmas tisztulások folytatódnak! Újabb területekre kúszik be az energia és rántja le a leplet a még rosszul futó programokról, félelmekről vagy karmikus törlesztésekről, hogy felszabaduljunk.

Folytonos döntések jönnek, pedig nyár van, lazulni akarunk, dögmeleg van komolyan, de ez nem számít; életed útja, kapcsolatok, útirányok bukkannak fel, és engednek teret a teremtésnek.

Egyszerre jönnek beteljesülésék, amikért eddig dolgoztunk, és alapozási munkák, amik a jövőnket építik.

Épp ezért érezhetünk nagy hullámzást, hatalmas boldogságot, örömöt és nyugalmat, majd bumm a semmiből valami kúszik a gyomorban, és ránk tör a nyugtalanság és feszültség a nagy semmitől. Alsóbb rétegekből bontunk most ki csomagokat, adjuk meg a figyelmet és szeretetet majd engedjük útjukra.

Minden irányítás a mi kezünkben van, mégha nem is mindig érezzük így...

Ragadd meg a kanalad és válts evezőre! Minden hullám erősebbé tesz és közelebb tol a parthoz...amikor kell, kapaszkodj, amikor lehet engedd meg, hogy élvezd is az utat:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.07.05.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek