Végtelen száguldás

Elsa Sol
2024-02-12
Energia híradó

Irtózatos tempót diktál az Univerzum, olyan pörgésben vagyunk, hogy nincs is időnk sokat agyalni.

Hatalmas motivációk és inspirációk ömlenek, hűen a február energiájához, és nagy felismerések és lezárások szabadítják fel a terünket kívül és lelkünkben egyaránt. Fejfájások, lüktetések, rengeteg fülcsöngés, "úgy hallottam, mintha" tapasztalások jönnek, miközben a testünk egyértelműen mutatja mire van szüksége, mit kell letenni, mit kell befogadni.

Fontos,hogy földeljünk, mert rengeteg most az beérkező energia, tele a következő időszakra szükséges lehetőségek, kódok, potenciálok, tervek áramlásával, így könnyű túltöltődni, frusztrálttá válni, hirtelen elfáradni, kirobbanni. Most sok mindent raktározunk, befogadunk, alapozunk, de közben az eddigi munkánk eredményét két kézzel kanalazzuk, mert mostanra ért be, vált valósággá és árasztja ránk a bőséget, amiről pár hónapja álmodni se mertünk volna.

Aki most tesz, mer, lép és megél, közben figyel, tervez és áramlik, a következő hónapokban is álmot halmoz álomra! Merüljetek bele, aknázzátok ki, álmodjatok, tervezzetek mert most dézsából ömlik minden, amire szükségünk van, hogy önmagunk legfényesebb és legboldogabb részévé váljunk!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2024.02.09.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek