Viszkető nyugtalanság időszaka

Elsa Sol
2024-08-09
Energia híradó

Viszkető nyugtalanság időszaka

Kicsit lent vagyunk ma, ami nem is csoda az elmúlt hetek tombolása és a holnapi Oroszlánkapu energiája miatt.

Valahogy nem találjuk a helyünk; hiába szuperjó dolgok történnek, de mégis elégedetlenséget, nyugtalanságot tapasztalhatunk. Mintha belülről viszketne valami, amit nem tudunk megfogni, csak érezzük. És ez még idegesítőbb, hisz ha konkrét cuccos van, arra van módszer, de a laposkúszásban sutyiban növekedő feszegetés csak zavaró elem, de aktívan nem tudunk vele mit kezdeni.

Ergó, elfogadás, átengedés, türelem és kitartás most az eszközünk.

Hagyni feljönni, átmenni rajtunk, megengedni a létét, és hagyni felbugyogni, mint a mosógép vizét,  hogy helyet adjunk az érkező csodáknak. Mert érkeznek!

Holnap (ami már ma érezteti hatását) hatalmas löket érkezik, ami bebikázza az utunkat, meglendítve minket a maradék hónapokra. Viszont igen, ha tömődés van, ahol elfojtás van, ami nyomaszt, na az ezerrel jön most és jönni is fog... meddig akarsz vele foglalkozni? Mennyi időt, energiát adsz még neki?

Erre kérdez most rá az Univerzum, és a válaszodnak megfelelő ajánlatot küldi vissza:) Engedj, dönts, indulj!

Készen állunk! Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2024.08.07.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek