Vulkánkitörés szintugrással

Elsa Sol
2024-08-14
Energia híradó

Vulkánkitörés szintugrással

Woow, hogy mindig van hova fokozni, és még mindig meglepődök, pedig nem kéne már...

És igen, ismét akkorát lépünk, hihetetlen mozgásban vagyunk bent és kint is.

Eltoltuk magunkat a toppig, és most robbannak bennünk a haragok, a düh, elkeseredett érzés, az elég, mert elértük a csúcspontot, ahol ki kell adni, el kell vetni, szabadon kell engedni magunkat. Ehhez pedig látni és megélni kell ezeket, így nagyot szólva robban ki és óriásra nőve terül szét előttünk. Mélységből törnek most elő, és engedni kell távozni.

Új módszerek, lehetőségek, eszközök érkeztek, de még nem élünk velük, amíg a régieket alkalmazzuk és hisszük el.

Újabb nagy Önmeghaladásokat élünk meg, mert a külső intenzív energiák bent is pörgetnek, érezzük is a húzást, a belső nyomást és jön persze kint az életünkbe vetítve.

Van, akit letaglóz és most csak passzív, nem akar, bír tenni, nem baj! Akkor te ürülsz, tisztulsz, engedsz, pihensz. Van, aki bepörög, áttolja magát, van, aki átáramlik szinte csendesen. Bármelyik jó, bárhogy éled is meg most, az a tökéletes út számodra. Ami közös, hogy éld meg, búcsúzz ha kell, engedd fel, engedd el, mert nagynak tűnik, de már hatalmasak vagyunk, csak fel kell állni, merni kell látni, és igenis lépni! Benned az erő, benned a módszer, veled a segítség, veled az erő! Maradsz vagy lépsz?

Áldás Rád, bárhogy is döntesz:)

Szépséges napot Mindenkinek,

Elsa.

❤️

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.08.14.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek