Vulkánkitörés utáni csönd

Elsa Sol
2023-10-01
Energia híradó

Rettenetesen feszült, frusztráló napokon vagyunk túl, és talán ma kezdődött egy kis szusszanás. Mindenki érezte, picit olyan volt, mintha szét akarnánk pukkanni, mintha visszafojtott levegővel várnánk, hogy valami történjen. Sok robbanás, veszekedés, kiborulás és meg nem értés száguldott át a kapcsolatainkon. De kiadtuk magunkból, kiengedtük, és pont ez volt a cél.

Az ősz hivatalos beköszöntése egy mélységbe indít minket, de nem sötétbe, csak befelé.

Hatalmas lezárások, kitisztulások, leválások vannak mögöttünk, és a Napéjegyenlőség mint egy mérleg, kiegyenlítette a belső világunkat, felhozva mindazt, ami még előttünk van, és megoldásra vár. A hónapunk utolsó hete egy lefutás: áramlunk a béke és a zaklatottság között, gyönyörűen mutatva, hogy mikor billenünk ki az összhangból és a tudatosságból. Határok emelkednek végre, ahol merjük is bátran fenntartani saját terünket és értékeinket, és tökre de nem érdekel, hogy más mit gondol. Megerősödtünk Önmagunkban. Kevesebb muszájból elkövetett önmerényletünk van, mert kezdjük megélni, hogy harmóniából és boldogságból teremtve, adva, szólva ragyogva teremtődik a világunk, de megadásból, kicsinyességből és önfeláldozásból csak szomorúság és rengeteg lenyelt, elfojtott élmény fakad.

Úgyhogy előre gyerekek, merjünk szívből élni, reménnyel nekimenni, fejet magasra tartva Önmagadat adva haladni, nem feladni csak megpihenni, és igenis a célodat elérni!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.09.25.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek