A kedvesség erejéről

Elsa Sol
2023-04-10
Mindennapi Reggeli

Sokszor nem is tudjuk mekkorát változtatunk a másik életen csak azáltal,  hogy rámosolygunk. Egy olyan világban, ahol furcsán néznek a boldogságra,  néha a bátrabbak is elgyengülnek, és elvesztik az erőt. Soha ne hidd,  hogy nem adsz eleget, nem vagy elég,  nem érdemled a boldogságot. Néha,  a legrosszabb napon is akár,  egy mosoly, egy kedves szó,  vagy egy ártatlan gesztus visszaadja másik hitét,  jókedvét,  életbe vetett erejét.

Kérlek szánjatok minden nap időt arra, hogy megosszátok a Fényt másokkal,  mert néha pusztán ennyin múlik, hogy egy ember boldog lesz vagy szomorú, hogy lesz-e ereje továbbmenni,  kitartani vagy felállni... mi ezt tudjuk, értjük és éljük; adjuk tovább mindenkinek!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Boldog Húsvétot

Szeretettel, Elsa

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.04.08.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek