A tested ereje

Elsa Sol
2024-01-22
Mindennapi Reggeli

Kedvesek!

Sajnos hetek óta küzdök valami nyavalyával, ami csak nem akar elmúlni végre. Nagyon régen volt már, hogy valami így levert a lábamról, pláne ilyen kitartóan. Nagy tanulságokat tanít nekem ez az időszak, a leggyengébb fókuszpontom a testem irányába. Sajnos nem tagadhatom, hogy nem figyelek rá eléggé, sőt, tényleg kihajtom belőle a szuszt is, és kevéssé ápolom cserébe. Csendesen tűrte eddig, de ez most jól megmutatta, hogy szellemi erő ide vagy oda, ha a tested nem funkcionál jól, neked annyi. És hiába indultam akkora lökettel, inspirációval, hullámmal tolva, mert elég volt valaki, aki rámköhögött és bumm, azóta próbálok kikeveredni belőle.

Úgyhogy mindenki szedjen vitamint, hallgasson a testére, érezze át, hogy mekkora kincs az egészség, mert a csodaszép földi hordozónk nélkül max, felhőként lebeghetünk ide-oda, de a fizikai síkon egy ágyban tengetjük napjainkat. Nesze neked világmegváltás:)

Hamarosan jelentkezem, addig figyeljetek egymásra, magatokra, ápoljátok és szeressétek a testet csakúgy mint a szellemet és lelket, mert ők hárman alkotnak minket azzá a csodává, akik vagyunk. Első lecke megértve:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság - 2024.01.22

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek