Az vagyok, amit mutatok?

Elsa Sol
2023-01-09
Mindennapi Reggeli

Mindegy mit állítunk magunkról, mindegy hogyan tüntetjük fel magunkat, mert az igazi jellemünk és tudatosságunk fejlettsége a mindennapok viharában mutatja meg magát igazán.

Amikor valami történik, amit nem szeretünk, elítélünk, akkor lehetőségünk van arra, hogy önmagunkat lássuk vissza a tükörben. És minden tanít; az összes ember, az összes siker és tanácstalanság, az összes szeretem és nem szeretem szituáció. Megmutatja, hogy hol tartunk, megmutatja, hogy mennyit haladtunk, és hogy mennyit fejlődtünk már. És azt is, hogy mi mindent hordunk még magunkban, mi mindenre reagálunk, és mi minden az, amivel még dolgunk van.

Mert a fejlődés sosem áll meg, a tudás végtelen, és mi addig növünk, ameddig csak akarunk...korlátlan Isteni Lények vagyunk, és most azon vagyunk, hogy visszaemlékezzünk erre...

" Ma meglátom magam a világ tükrében, és megtalálom mit rejtek a lelkem mélyében."

Mai mantrám: Ma nem félek Önmagammal szembenézni.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2023.01.09 repost

2018.12.19 original

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek