Ki vagyok én?

Elsa Sol
2022-12-28
Mindennapi Reggeli

Ki vagyok én? Honnan jöttem és hova tartok? Mit rejtek magamban? Miért vagyok itt, és mi a dolgom?

Annyi kérdés melyet nap mint nap felteszünk, mert az élet minden nap tanít, minden nap formáz, és minden nap ad valamit, ami rajtunk múlik, hogy ajándék vagy bosszúság.

De mi az igazság? Mi vagy Te valójában, miért is vagy itt, és mi a célod? A tapasztalás a cél, a megélés, az alkotás, a belső fényed felfedezése és kiárasztása, a lelked rejtekében mélyen pislákoló erő felébresztése, Önmagad megismerése, értékeid megélése, lehetőségeid kihasználása. Megélni az életed, és megalkotni az álmod valósággá formázását.

És ki vagy Te mindeközben? Te vagy a Fény a testben, Te vagy a lehetőség a pillanatban, Te vagy a végtelen tudat az űr terében, Te vagy a Mindenség egy apró cseppbe rejtve...Fény vagy a sötétben és Ébredő Lélek az univerzum tengerében. Ébredj fel, és légy az, akiért jöttél, hogy lehess.

" Az Ébredés fénye kioltja a Sötétet."

Mai mantrám: Végtelen Isteni Lény vagyok, s bennem az univerzum minden ereje.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.12.28. és repost 22.12.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek