Mindennapi Reggeli -A rossz tapasztalatokról

Elsa Sol
2023-01-26
Mindennapi Reggeli

Nyugalmas és békés Jó reggelt Mindenkinek!

Ha úgy gondolom, hogy én teremtem a valóságom, akkor minden, amit tapasztalok az én teremtményem. Akarnék-e magamnak rosszat? Teremtenék-e magamnak olyat, ami bánt és dühít és mégsem vezet sehova? De akkor minek teremtem? Miért is akarnám megélni?

Csak egy oka lehet: a tapasztalás maga.

Hogy megéljem, hogy tanítson, hogy átmenjek rajta, hogy adjon valamit, mutasson valamit, vezessen valahova.

És miért?

Mert keresem magam, keresem az igazságot, keresem a fényt... és ez mind bennem van, és kitartóan világít és vezet haza... még ha nem is értem, és nem is látom... még akkor is, ha most, itt értelmetlennek is tűnik, de minden mögött ott a tanulság, ott egy darabka önmagunkból, és ha van erőnk tényleg odanézni, akkor megmutatja magát... és meglátjuk a leckét, ami önmagunk felé vezet.

" Minden a világon tükör, és minden benne önmagunkat tükrözi vissza."

Mai mantrám: Ma belenézek mindabba, ami körülvesz, és megkeresem benne magam.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.15.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pintérest


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek