Miért is légy hálás?

Elsa Sol
2023-02-07
Mindennapi Reggeli

Tudnunk kell hálásnak lenni mindenért, amink van. És mégis, sokszor elfelejtjük gazdagságunkat.

Pedig mindenki találhat valamit, amit áldhat az életében.

Mert ha lebetegszünk, hirtelen milyen értékes a test, az egészség. Ha elveszítünk valamit, milyen nagyon hiányoljuk. Találj hálát az életedben. Légy hálás hát és áldd meg a tested. Ha nem ezért,  hát légy hálás és áldd a családod, a szeretteid. Ha nem őket, akkor áldd az otthonod melegét és szeretetét. Ha nem ezt, akkor áldd meg a szabadságunkat, hogy békében élhetünk. Ha nem ezt, akkor áldd meg az ételt,  ami életben tart. Ha nem ezt, akkor áldd meg a Földet, ahol lakunk. A levegőt,  melyet szívunk,  a vizeket és erdőket. S ha ezt sem, akkor áldd meg azt a napot, ahol semmi jó nem történik szerinted, de élsz, működnek a lábaid, amivel kiléphetsz a mélyből, működik a tüdőd,  mely levegőt vesz neked, és a szíved, mely dobog érted , és emlékeztet, hogy minden napban van szépség és hála... mert élsz. S ha ez sem ébreszt hálát benned, nyisd ki a szemed, és nézz körül mások min mennek át, mivel küzdenek,  micsoda erőt mutatnak... mert hálásak,  hogy élnek.

Sose add fel!

Áldás Rád! Köszönöm,  hogy vagy!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.02.06.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek