Csillagnemzetek - Ismerjük meg Csillagcsaládunkat!

Elsa Sol
2022-11-17
Csillagcsaládunk

KÉK AVIÁNOK

A Kék Aviánok egy békés és ősi nép, akik gömb hajóikkal érkeztek a mi naprendszerünkbe millió évvel ezelőtt, és egy békét és reményt adó üzenetet hoztak magukkal az emberiség számára. Időn és téren kívül léteznek. Úgy tudjuk, hogy ezek a lények már évezredek óta látogatják a Földet, hogy segítsék az emberi fejlődést, és a tudatosság egy magasabb szintre való felemelését. Corey Goode, az egyik fő kapcsolattartójuk , és úgy is nevezik őket, mint a Gömb Szövetsége. Corey szerint ezek a lények most ismét visszatértek a mi naprendszerünkbe, hogy segítsék a bolygó és lakóinak Felemelkedési Folyamatát.

A Kék Aviánok 3. dimenziós megjelenési formája emberi, ám majdnem 2,5 méter magasak, kék színűek és madárszerűek, indigó kék tollakkal. Az egyik talán legszembetűnőbb aspektusuk, a magas rezgésű energiájuk és természetfeletti képességeik. Habár fizikai megjelenésre kék és tollas lények, ez mindössze csak egy aspektusa a multidimenzionalitásuknak, s lehet, hogy mindössze azért vették magukra, hogy megnyugtassák a mi dimenziónkban és sűrűségünkben létező lényeket. Így, amikor fizikai térben jelennek meg, akkor így láthatjuk őket.

A Kék Aviánok tudatossága egészen a 12. Dimenzióig terjed. Sok Avián faj az Univerzumban apró madarakból fejlődött ki, amiket a 12 dimenziós éterikus lények hintettek el ( oltottak be) különböző harmadik dimenziós bolygókra, mindenhol a galaxisban. A természetes evolúciójuk és számtalan madár formában történő újjászületésük folyamata alatt, rendkívül széles választékban fejlődtek ki, akár szín, akár megjelenésük tekintetében, ám a legelterjedtebb közülük a Kék Avián megjelenési forma. Az érzékenységük a látásuk perspektíváján át fejlődött ki, és azon képességükön keresztül, hogy képesek a gondolatok között akadálytalanul áthaladni. Képesek voltak megtanulni, és kifejleszteni a teleportálás képességét, ami elvezette őket, hogy saját fajukat képesek legyen elterjeszteni és integrálni más világokba. Az Avián faj genetikai úton emberekkel volt keverve, mivel ez egy kísérleti trend volt ebben az univerzumban.A madarak a Földön szintén a magas dimenziójú Aviánok ajándékai, hogy segítsék szabályozni a Föld elektromágneses légkörét .

Az Aviánokról ismert, hogy nagyon magas intelligenciájuk és multidimenzionális látásmódjuk van. Fantasztikus spirituális tanítók és mesterek, akik számtalan világ bolygó szintű kormányzásában vannak bevonva és vállalnak aktív szerepet. Megvan az a képességük, hogy könnyedén tudják emelni a rezgésszintet, szabadon gondolkodók és érzők, akiket nem kötnek a csoporttudatosság korlátai. A magas dimenziójú formájukat gyakran hívják a sajátos magas rezgésű perspektívájuk miatt. Általában saját maguk energia formáját küldik el a különböző megbeszélésekre az univerzum különböző részeibe.

A Kék Aviánok részesei az Űr Szövetségnek, melyet a Gömb ( Lények) Szövetségének neveznek. Azért vannak itt, hogy stabilizálják az energiákat, mialatt a Föld belép a magas rezgésű kozmikus térbe. A Kék Aviánok a mi jelenlegi valósági szintünkről emelkedtek fel a 6. -9. Dimenzióba, azáltal hogy saját akaratukból utaztak keresztül-kasul az univerzumban. Goode szerint nem használnak a mi fogalmaink szerint úrhajókat, hanem különböző eszközöket alkalmaznak, mint a Gömbök, melyeket azért indítottak útnak, hogy megvédjék a Földet. A hajóik egyenlő távolságban vannak szétszórva a naprendszerben, hogy monitorozzák és stabilizálják az érkező energiákat. A Gömb hajóik hatalmas nagyok, és multidimenzionálisak, így materializálódni tudnak a magasabb rezgésű térben és sűrűségben is. Több mint 100 hajójuk tartózkodik jelenleg a naprendszerünkben, melyeknek feladata, hogy hozzáférjenek különböző eszközökhöz, hogy tompítsák és szétoszlassák a rendkívül erős, magas rezgésű, naprendszerünkbe most beérkező energia hullámokat. A hajóik stabilizálják ezen energiákat, amik energetikai tudatosság emelkedést hoznak létre az egész naprendszerben.

Az üzeneteik arra hívják fel a figyelmet, hogy az emberiségnek magának kell segíteni önmagán, mivel a Felemelkedés csak úgy érhető el, ha az emberiség megoldja a saját problémáit. Elsősorban telepatikus úton kommunikálnak, valamint álomidőben veszik fel a kapcsolatot az emberekkel. Corey Goode szerint ezek a lények egy bizonyos fény nyelven alkalmaznak, és létrehoztak egy titkos köszöntést, amit megtanítanak azoknak, akikkel kapcsolatban vannak, hogy felismerjék és kiszűrjék az igazi Avián kapcsolattartókat. Néhányan ugyan azt állítják, hogy kaptak és fogadtak üzeneteket a Kék Aviánoktól, ám Goode cáfolja ezeket, mondván, hogy ezek a lények úgy döntöttek, hogy nem fognak ezen az úton kommunikálni a többi földönkívüli faj beavatkozásai miatt. Ezek a lények telekinetikus képességekkel és erővel rendelkezek, mivel a fizikai realitáson túl léteznek. Corey azt is állítja, hogy egy bizonyos fény fizikai érintést alkalmaznak kommunikáció gyanánt, hogy pozitív fizikai és érzelmi reakciókat idézzenek elő.

Az Avián Fajnak hosszú történelme van az emberiséggel kapcsolatban. Az emberiség történelme alatt kitartóan próbáltak segíteni, hogy új, magasabb perspektívákra ébredjünk, általában azáltal, hogy fejlett mesterekkel, magas beosztású papokkal és sámánokkal kommunikáltak. Eltérően más földönkívüli fajoktól, az Aviánok sosem vettek részt semmiféle emberrablási tervekben vagy forgatókönyvekben, és csak azokkal kezdeményeznek kapcsolatot, akik nyitottak és szeretnének kommunikálni velük. Csak a közelmúltban kezdtek újra az emberekkel kapcsolódni, annak érdekében, hogy üzeneteik a békés felemelkedésről eljussanak hozzánk, sürgetve az embereket, hogy emeljék a rezgésüket azáltal, hogy segíteni, támogatni és szolgálni kezdik egymást. Míg a Kék Aviánok jelenleg tompítóként funkcionálnak a Felemelkedés, a különböző negatív földönkívüli fajok és az emberiség érdekei között, úgy döntöttek, hogy fizikailag nem fognak beavatkozni a fajunk fejlődésébe. Most egyenesen azokhoz, az emberiség segítségnyújtásának múltbeli és közvetlenebb próbálkozásaikhoz tértek vissza, amik a korábbi kapcsolódások esetében eltorzultak, az érkezésük emberi értelmezése miatt. Corey azt állítja, hogy most a Kék Aviánok ismét visszatértek a naprendszerünkbe, hogy segítsék a Felemelkedés Folyamatát, ösztökélve minket, hogy szabadítsuk fel magunkat a negatív emberi és földönkívüli hatalmak karmai közül.

Amióta Goode újra bemutatta ezeket a magas dimenziós lényeket a modern UFO kutató és kedvelő körökben, azóta visszahatások és hamis információkat terjesztő kampányok kezdtek terjedni. Mindezek ellenére ezen lények üzenet rendkívül egyszerű és közvetlen: legyetek egymás segítségére és szolgálatára, fókuszáljatok a szeretetre és megbocsájtásra, és változtassátok jobbá az emberiséget egy embert a másik után, kezdve saját magatokkal. Ez az üzenet nem új; ezek a földi vallások és spirituális tanítások alapjait képzik. De a Kék Aviánok figyelmeztetnek, hogy vigyázzunk a messiásokkal és gurukkal, azokkal, akik „megmentenek”, mivel minden embernek magának kell felelősséget és irányítást vállalnia saját magáért, ahhoz hogy az emberiség valóban felemelkedhessen.

Az egész naprendszerünk és bolygónk olyan hatalmas változásokon és átalakulásokon megy keresztül, amit az emberek nagy része fel sem tud fogni. A földönkívüli lények, legyenek pozitívak vagy negatívak mind sokkal jobban az életünk részei, mint sokan gondolják. A Kék Aviánok szoros kapcsolatban dolgoznak együtt a Plejádiakkal, és közösen mindent megtesznek azért, hogy otthon érezhessük magunkat a bolygónkon. Azt is megosztották, hogy nagy földalatti tevékenységek folynak az Északi sark és az Antarktisz területein. Eredetileg számtalan a Belső Földbe vezető portál le lett zárva, ám a látogató földönkívüliek új és más módszereket találtak a kinyitásukra. Nagyon sok más bolygóról és galaxisból érkező menekült szeretne a Belső Föld társadalom részese lenni. David Wilcock szerint a Kék Aviánok hitrendszere az Egy Törvényével hasonló. Alapjaiban a tudatosságuk és az intelligenciájuk foka túllépett a fizikai limitációk és dualitás szintjén, és úgy nyilvánul meg, mint egy összekapcsolt intelligencia.

A Kék Aviánok azért érkeztek, hogy segítsenek minket a Felemelkedés folyamatában, és támogassák az emberiséget ebben a hatalmas evolúciós lépésben. A feladat azonban ránk vár: a mi felelősségünk az, hogy fejlődjünk,rezgésünket és tudatosságunkat emeljük, és létrehozzuk azon változásokat, amik a Nagy Közzétételhez vezetnek. Arra ösztökélnek, hogy megértsük és megéljük a szeretet és megbocsájtás erejét, mivel ez az a vibráció, amivel elérhetjük a magasabb dimenziók rezgését és tudatosságát.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.14.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: http://universeinsideyou.net/blue-avians-aliens/

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek