Melyik csillagrendszerből jöttél? 7.- Maldek

Elsa Sol
2023-01-17
Csillagcsaládunk

Azok, akik a Maldeck bolygóról érkeztek erős és stabil személyiséggel rendelkeznek. Rendkívül elszántak és fókuszáltak a hitükben és meggyőződéseikben, akármik is legyenek azok Nehézségekbe ütköznek azok, akik meg akarnak győzni egy Maldekit valamely újabb hitrendszer jogosságáról és érvényességéről, mivel a Maldekieknek először számtalan kérdésre kell választ kapniuk a biztonságuk érdekében, mielőtt egy új hitrendszert vagy ideológiát el tudnának fogadni. Gyakran mély vezetési képességekkel rendelkeznek, ám lehet, hogy ezt csak csendsebben fejezik ki.

Azok, akik a Maldekről jöttek rendkívül intelligensek, műszaki beállítottságúak és részlet-orientáltak. Tudásuk számtalan területet érinthet. Sok fajta karrierük lehet, vagy olyan karriert választanak, melyben az adott területen túlra is kiterjedhet az érdeklődésük. Olyan válaszokat keresnek, melyben megérthetik az emberek, események és dolgok mélyebb értelmét is, így ritkán fogadnak el egyszerű magyarázatokat vagy könnyű válaszokat

Hajlamosak kianalizálni az eseményeket, tapasztalatokat és az emberekkel való interakcióikat, mert úgy hiszik, hogy mindig több van a dolog mögött, mint ami a felszínen látszik. A Maldekiek általában azok, akik szinte mindenről tudnak egy kicsit, bármilyen téma is jöjjön fel egy beszélgetésben.

Azokkal szemben, akiket nem ismernek tartózkodónak, távolinak vagy nehezen megközelíthetőnek tűnhetnek. Nagyon elővigyázatosak és szkeptikusak azzal szemben, hogy kivel és mennyit osztanak meg a legbelsőbb lényükből. Ha valakit elfogadnak barátjuknak vagy belsőbb kapcsolatukba, akkor rendkívül szerető, tiszteletreméltó és megbízhatóak társak. Csalódottak azonban az olyan kapcsolatokban, ahol a másik nem viszonozza egyenlően ezeket a tulajdonságokat. Azt várják vissza a másiktól, amit ők maguk is adnak.

Gyakran meglepő másoknak, ilyen mély meggyőződéseket, véleményeket és érzéseket tapasztalni valakiben, aki a felszínen ennyire csöndesnek és tartózkodónak tűnik közben. Csak azoknak, akikben mélyen megbíznak nyílnak meg érzelmileg, de ha ez a bizalom jelen van, akkor nagyon is készségesek, és szeretik minden szinten megosztani önmagukat a másikkal.

A Maldekiek szeretik a kihívásokat, a rejtélyeket, az ismeretlent és a megmagyarázhatatlant. Gyakran lenyűgözi őket a varázslás világa, valamint az energiával való teremtés és manifesztáció.

Gyakran már korai érdeklődést mutatnak a csillagászat, a különböző bolygók és csillagok, az univerzum felfedése iránt. Sokuk szereti Arthur király legendáját, a Kerekasztal Lovagjainak és Merlin varázslónak a történetét, és egyéb legendákat ebből a korszakból. A becsület, hűség, erény, lojalitás eszméi iránti vágyuk nagyon fontos számukra.

Azon történelmi korszakokba vágyódnak, ahol ezen ideák védelmezése és megőrzése mindennapos tevékenység volt. A Maldeikiek ezen földi periódusokat kedvelik leginkább, és frusztráltak is lehetnek a jelenkori időszakkal kapcsolatban.

Kapcsolataikban a Maldekiek rendkívül támogatóak és megértőek; gondoskodnak a partnerükről, és egyenlően nyitottak, hogy megosszák önmagukat teljesen a párjukkal, valamint arra, hogy a kapcsolat minden elemét, szükségleteiket és vágyaikat meg tudják beszélni.

Amint a kölcsönös megértés megszületik, onnantól mindent megtesznek azért, hogy segítsék azokat, akiket szeretnek, elérni a saját álmaikat és céljaikat. Azt viszont tudnunk kell, hogy pont a Maldekiek kérdezősködő természete miatt, lehet, hogy sok megbeszélésre lesz szükség ahhoz, hogy ez megtörténjen.

A Maldekiek rendkívül hűségesek, és könnyedén elkötelezik magukat, legyen szó kapcsolatról, barátságról, karrierről vagy egy eszméről. Ám ugyanezt várják is viszont, és gyorsan kiábrándulnak, ha ez nem így történik. Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor a Maldeki temperamentum láthatóvá válik.

A Maldek volt az ötödik bolygó, mely a Mars és a Jupiter között helyezkedett el Naprendszerünkben. Már nem létezik, ugyanis a háborúk során megsemmisült, és maradványai ma aszteroida övként láthatóak.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.18.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk:

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek