Melyik Csillagrendszerből jöttél? - 6. Orioniak

Elsa Sol
2022-11-09
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

ORION

Azok, akik az Orion rendszerből jöttek erős személyiséggel, ideákkal és hitrendszerrel rendelkeznek. Az Orioniakat felismerhetjük onnan, hogy rengeteget kérdeznek. Egy erős belső motiváció hajtja őket, hogy megértsék a dolgok belső jelentését és okait. Hajlamosak analizálni az embereket és eseményeket, hogy megérthessék őket; ez frusztráló lehet azoknak, akik körülveszik őket, mert úgy érezhetik, mintha vizsgálgatnák őket.

Ám ez azért van, mert az Orioniak többsége inkább mentális szinten funkcionál, semmint érzelmi szinten. Ez nem azért van, mert nem éreznének, egyszerűen csak ez az elsődleges működésük.

Az Orioniak azt szeretik, ha tiszteletben tartják a véleményüket, és szívesen vitatkoznak, hogy meggyőzzenek másokat a véleményük jogosságáról, és tiszteletet nyerjenek. Meg kell tanulniuk, hogy egyensúlyba hozzák a megértés iránti vágyukat, a mások igényei iránti érzékenységükkel.

Az érett Orioni megtanulta, hogy az, hogy elmagyarázza a saját véleményét és álláspontját, és azt mások elfogadják és átgondolják, ez az, amit igazából keres; és nem feltétlenül azt, hogy mások egyet is értsenek mindezekkel. Az Orioniaknak egy mély belső szomjuk van a tudás iránt, és akár ingerültek is lehetnek azokkal szemben, akik nem hasonlóan tudásszomjasak.

Érdeklődésük számtalan területre kiterjed. Gyorsan egyértelművé válik ha egy Orionival beszélgetünk, hogy vagy nagyon érdekli őket az adott téma, és jelentős tudással is rendelkeznek róla, vagy egyáltalában nem érdekli őket, és szinte semmit sem tudnak az adott dologról. Mivel erősen mentális és intellektuális beállítottságúak, ezért meg kell érteniük logikailag is az adott dolgot, mielőtt elfogadnák azt. Emiatt egy erős szkepticizmussal és nehézséggel állnak hozzá az új ötletekhez, pláne ha nincs kézzelfogható magyarázat vagy tényszerűség.

Az Orioniak hajlamosak nagyon is kritikusak lenni másokkal és önmagukkal szemben is. Ez azért van, mert az Orioniak tökéletességet várnak el, és keresnek. Éles szemük van a részleteket illetően, és olyat is kiszúrnak, amit mások nem. Hajlamosak ezeket ki is emelni másoknak, ha úgy érzik, hogy korrekcióra van szükség, vagy egyszerűen fel kell rá hívni a figyelmet. Ez eléggé zavaró lehet azoknak, akik nincsenek hozzászokva az Orioni energiákhoz, és személyes kritikaként veszik.

Jó tudni azonban, hogy az Orioniak nagyon érzékenyek az egyensúlyra, és fizikailag is betegnek vagy szomorúnak érzik magukat olyan szituációkban, ahol egyensúlytalanságot érzékelnek. Akár érzelmi zavar az, amit másokban érzékelnek, akár önmagukban vagy a külső fizikai világban megjelenő energia egyensúlytalanság, azonnal szükségét érzik, hogy amint ezt észlelték, azonnal kiegyensúlyozzák.

Az Orioniaknak szépségre és egyenletesen áramló energiára van szükségük a környezetükben ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat minden szinten. Kapcsolataikban, és az érzelmekkel kapcsolatban is, az Orioniak elmén alapuló reagálással válaszolnak az érzelmekre, és gyakran meglepnek másokat ezen reakciókkal. Az a vágyuk, hogy megértésre tegyenek szert sokkal erősebb, mint az érzelmi reakcióik. Ahhoz, hogy megértsenek és elfogadjanak valamit, nagyon fontos számukra, hogy először megértsék az indokokat és okokat egy adott szituáció mögött. Egy érzelmi szituációban a tipikus Orioni kérdéseket tesz fel, bár a csendesebb és visszahúzódóbbak magukban teszik ezt. Ez nem jelenti azt, hogy nem éreznek vagy nem érdekli őket, pusztán csak először megértésre kell szert tenniük az adott dologban.

Az Orioniak gyakran kényelmetlenül érzik magukat az érzelmi szituációkban, kivéve, ha igazán jól ismerik azokat, akik involválva vannak, és így szabadon feltehetik a kérdéseiket. Azzal, ha tiszteletben tartják ezt az igényüket, igazi kommunikációt lehet kiépíteni velük a személyes kapcsolatokban, Azonban, ha nem tudnak kérdezni és nem tudják megérteni az érzelmeiket, akkor lassan kiépítik magukban az elfojtott reakciókat, vagy pedig áttérnek arra, hogy pusztán önmagukban vizsgálják meg és dolgozzák fel. Azoknak, akik az Orionról jöttek nagy szükségük van egyedüllétre, hogy feltöltődjenek, tanuljanak és kiépítsék az áramlást önmagukban. Legjobban egyedül tanulnak, vagy kis csoportokban, mert nem érzik magukat kényelmesen nagyobb tantermi oktatás esetében. A magas energiaszintjük és folytonos kérdezősködő természetük együttesen azt okozza, hogy nem tolerálják jól a tantermi oktatást, ha úgy érzik, hogy a tanítás nem megfelelő, vagy nem elég hasznos és jelentőségteljes.

Nagyon sok Orioni remek tanár pont amiatt a képességük miatt, hogy számtalan részletet látnak és észrevesznek, és azáltal, hogy különböző szemszögekből tudják az információkat bemutatni, így téve sokkal érdekesebbé a tanulók számára az adott anyagot.

Az Orioniak szeretnek megnevettetni másokat. Erős humoruk van, és a vágyuk, hogy játszanak és ugrassanak, viccelődjenek másokkal. Ám könnyen azt vehetjük észre, hogy gyorsan tudnak átváltani a játékosságból a kritikus hozzáállásba.

Erős kapcsolatuk és kommunikációjuk van a lélekkel, és médium képességeik is lehetnek. Ahogy haladnak a spirituális ösvényen úgy találhatják, hogy a legnagyobb kihívás számukra, hogy kiépítsenek magukban egy magasabb rendű hitet és bizalmat. Ez azért nehéz számukra, mert a spiritualitás számtalan területét egyszerűen csak hit alapján kell elfogadniuk.

Az Orioniakba mélyen bele van kódolva, hogy kérdéseket tegyenek fel, keressék a bizonyítékokat és válaszokat, és logikailag is megértsenek mindent, mielőtt el tudnának fogadni egy adott hitrendszert. Ez nehézséget és belső küzdelmet okozhat sok Orioni számára, ahogy fokozatosan megtanulják összehangolni a logikus elméjüket a spirituális lényükkel.

Mindezekkel együtt, pont ezek, és az a képességük, hogy tudást és információkat gyűjtenek és osztanak meg másokkal, teszik őket rendkívül értékessé.

Folytatása következik!

Fordította: Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2018. 10.06.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Régi website: mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek