Melyik csillagrendszerből jöttél? 2. - Szíriusziak

Elsa Sol
2023-01-16
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

SZÍRIUSZ

Azok, aki a Szíriusz rendszert tekintik eredeti csillagrendszerüknek, rendkívül határozottak, fókuszáltak és eltökéltek, bármilyen úton is járnak. Rendkívül nehéz egy Szíriuszin bármit is megváltoztatni, de amint meggyőződtek arról, hogy a másik út megfelelőbb, azonnal az újra fókuszálnak, és nagyon gyorsan elengedik, elhagyják a régit. A Szíriusziaknak erős hitrendszere, értékei, és személyes sértetlenségre való igénye van.

Aki a Szíriuszról jöttek nagyon megbízható és hűséges barátok, de ezt is várják viszont; könnyedén megbántódnak és kiábrándulnak, ha az elvárásaik csorbulnak és a másik nem felel meg nekik. Nehezen mutatják meg másoknak a belső énjüket, valamint nehézségeik lehetnek megosztani az érzelmeiket, kifejezni a szükségleteiket és érzéseiket.

Egy Szíriuszi tökéletesen megbízható és elfogadott barátjának lenni azt jelenti, hogy jól át lettél vizsgálva. A Szíriusziaknak gondjai lehetnek a kapcsolatokban és barátságaikban, mivel elvárják, hogy egy adott módon bánjanak velük, de ezt nem osztják meg azokkal, akikkel kapcsolatban vannak.

Fontos számukra, hogy dolgozzanak azon, hogy meg tudják osztani másokkal az elvárásaikat, elveiket, beszélni a szükségleteikről és vágyaikról, hogy elkerüljék a kiábrándulást és fájdalmakat. Ez ugyanis gyakran megesik a kapcsolataik területén, a kommunikáció hiánya vagy a megértés és tisztánlátás hiánya miatt.

Azok akik a Szíriuszról jöttek jövő orientáltak, és nem is szeretnek a múltra fókuszálni. Amikor arra kényszerülnek, hogy mások múltjára figyeljenek, akkor védekezésbe helyezkednek.  Ez amiatt van, hogy a múltbéli fájdalmaik és érzelmeik vissza vannak tartva, el vannak nyomva és le vannak fojtva ahelyett, hogy szembenéznének velük, amikor történik. Ennek okán nagy mennyiségű  régi fájdalommal és elnyomott érzelemmel kell szembenézniük ,és mindezeket elengedniük.

A Szíriusziak nem szeretik a konfrontációt, sem a harag nyílt megnyilvánulását, ám ha belekényszerítik őket egy vitába, akkor harciasan védik önmagukat és elveiket. Ez különösen igaz akkor, ha a saját vagy szerettük becsülete sérül vagy veszélybe kerül.

Az egyik fő lecke ezek miatt, melyet a Szíriusziak felvállalnak ebben az életben, a régi sérelmek és fájdalmak elengedése, az önmaguknak való megbocsájtás, és a továbblépés fontosságának megtanulása.

A Szíriusziaknak nagyon egyedülálló és erőteljes humora van, mely gyakran csak akkor nyilvánul meg, ha olyanok között van, akikben bízik és el tudja engedni magát velük. Sokak számára álmodozók, ami főként az élénk belső világuknak és személyiségüknek köszönhető.

Ez okozhat feledékenységet, és hajlamosak nem érdeklődni a jelentéktelen harmadik dimenziós jelen iránt. Ez úgy tűnhet mintha nem érdeklődnének vagy hanyagok, figyelmetlenek lennének, de valójában csak arról van szó, hogy máshol vannak. Nincsenek tudatában annak, hogy mások nem érzekelik az ő belső aktivitásukat. Habára felszínen nagyon csöndesnek, nyugodtnak és visszafogottnak tűnhetnek, valójában belül komoly aktivitás zajlik.

A Szíriuszi gyerekekről gyakran azt hiszik, hogy tanulási nehézségeik vannak, vagy gondjuk a figyelmük fókuszálásával; valójában azonban a belső világuk élénksége az, ami felé fordulnak, ami általában sokkal érdekesebb, mint amit a földi iskolákban tanítanak nekik.

Akkor tanulnak a legjobban, ha vizuális módszereket alkalmaznak számukra, és ha szabadon mozoghatnak, felfedezhetnek, vagyis kezükkel is megtapasztalhatják, amit tanulnak.

Ezek a gyerekek alternatív iskolákban teljesítenek a legjobban, mivel nagyon intelligensek, ám elég erősek ahhoz, hogy ha valami nem érdekli őket, akkor egyszerűen úgy érzik, nem kérhetik tőlük, hogy azzal foglalkozzanak.

Azok akik a Szíriuszról jöttek szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és a természet energiáival. Sok Szíriuszi élt számtalan életet az amerikai indiánok között, és ezért szoros köteléket akár emlékeket is őrizhetnek ezen életekről.

Nagyon vizuális típusok, akár arról legyen szó, hogy olyat is látnak, amit más nem, akár arról, hogy hogyan is tanulnak az életben.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.02.21.

Eredeti cikk :

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek