Melyik csillagrendszerből jöttél? 3- Lyra

Elsa Sol
2022-02-13
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

LYRA

Azok, akik a Lyra rendszerből érkeztek, nagyon bátrak. Energiájuk lehet nagyon spontán, vagy épp hogy nagyon visszafogott és nemes, így gyakran azt érzik róluk, hogy konzervatívak. Ők az elsők az új dolgok kipróbálásában, ám ritkán fejeznek be akármit, mert az érdeklődésük elfogy, mielőtt a végére érnének. Mindenesetre úgy láthatjuk őket, mint akiknek a keze számtalan különböző dologban benne van, és gyakran különcnek titulálják őket.

A Lyraiaknak lehetnek vezetői törekvéseik, elsősorban azokkal szemben, akik máshonnan jöttek, mint ők, ám a többiekkel szemben csendesebbek és inkább megfigyelői szerepet töltenek be. Sokszor pont a visszafogott megjelenésük miatt sznobnak titulálják őket, mert ismeretlenek tömegében inkább figyelnek semmint aktívan részt vesznek. Szeretik ugyanis tudni, hogy kik veszik őket körül, és belső éberségük segíti is őket, hogy tudják, ki kicsoda. Ez pedig oda vezeti őket, hogy a tökéletes barátokat tudják kiválasztani. Ennek ellenére hajlamosak a "szerencsétlenek és balsorsúak" felé hajolni, akik azonban gyakran gyarapodnak a Lyraiak segítő energiájától, mely vezeti, segít, fixálja és fontossá teszi őket.

Imádják az izgalmakat, a borzongást, szeretnek a nagy kalandok középpontjában lenni, melyek néha bajba is keverik őket, ám szerencsére tanulnak a hibáikból, és arra használják ezeket, hogy jobbak legyenek a jövőben.

A Lyraiaknak nagyon erős érzéseik vannak. Úgy tűnhetnek, mint akik sosem törnek meg; ők a segítő stabil sziklák mások életében, ám mindeközben egy tengernyi érzés kavarog bennük mélyen, csupán fontosabbnak tartják, hogy mások mindig támaszkodhassanak rájuk, és meg legyenek nyugtatva, mielőtt a saját érzéseikkel törődnének – ezeket később más módokon tudják kiadni magukból.

Rendkívül szenvedélyesek azokkal, akiket szeretnek, ám ez néha gondot is okoz, mivel nagyon szeretik a különböző személyiségeket, és szeretik ki is próbálni őket, így könnyedén elunják magukat a kapcsolatokban, és arra vágynak, hogy újakat ismerhessenek meg. A Lyraiaknak hatalmas szívük van; nagyon adakozóak, törődőek és nagylelkűek. Nyitottak és bizakodóak mindenkivel szemben elsőre, ám mindig nyitva tartják a szemüket az árulásra. Bíznak, de sosem teljesen. Ők nem azok, akik mások bolondjaivá válnának.

Nagyon keményen dolgoznak, de gyakran kiskapukat és a rövidebb utat keresik a megterhelő feladatokkal szemben. Ha mások a praktikusabb utat járják, akkor nekik biztosan lesz egy rövidebb és könnyebb megoldásuk.

Nagyon család orientáltak, és védelmezőek a családjukkal szemben, néha kissé birtoklóak is, ahogy ez a macskafélékre jellemző. Adnak a jó megjelenésre, és különös büszkeséggel ápolják magukat.

A Lyraiak nagyon intelligensek, és sok témakörben nincs is szükségük tanulmányokra, Sokszor érzik, hogy a tudásukat a Lyráról hozták, és már akkor tudják az adott dolgot, mielőtt megtanulták volna itt. Nem nagy olvasók, ám ha igen, akkor úgy érzik, hogy már amúgy is tudták azt, amiről szó volt.

Azok, akik a Lyráról jöttek egy mély megérzéssel érkeztek, és nyugodtan bíznak a belső hangjukban, mely megmutatja nekik az igazat. Könnyedén felismerik a hazugságot, és átlátnak másokon a harmadik szemük területén jelentkező érzés segítségével.

Problémáik akkor akadnak, ha nem tudják, hogyan dolgozzanak az eredeti lyrai energiájukkal. Itt a Földön lehet, hogy kissé temperamentumosak, így ha dühösek, akkor vigyázzunk velük. Alapjaiban nagyon könnyedek és szeretőek, amíg nincsenek provokálva. Nagyon bizonytalanok is tudnak lenni, ha nem kezelik jól a saját energiájukat. Sokan, akik a Lyráról jöttek nagyon is stabilak és magabiztosak, ám vannak olyanok köztük, akik nem, és emiatt megerősítésekre szorulnak.

A lyraiak kontroll nélkül könnyen féltékennyé válhatnak, és passzívvá is. Szeretnek mindent megadni a párjuknak, olyannyira, hogy hagyják, hogy minden döntést a másik hozzon meg- ez egyáltalán nem hasonlít ahhoz, ahogy a szülőbolygójukon megnyilvánulnak. A Lyrán nagyon is öntudatosak, ám a földi energiákkal keverve a személyiségüket, ennek a teljes ellentétét tapasztalhatják.

Lehetnek türelmetlenek és hangulatosak is, néha nyomottak, ha semmi érdekes nem történik. Folyamatos stimulációra és változásra van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek. Az egy helyben maradás depresszívvé teszi őket. Mivel nagyon magas energián rezegnek, így a tétlenséget nem bírják sokáig. Nagyon jó érzékük van a divathoz is.

Olvass tovább:

Felébredés / Kik a Csillagmaguk, és mi dolguk a Földön

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.17.

mindennapitudatossag.com

régi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

fotó: pinterest

Eredeti cikk: http://starseedchildren.blogspot.com/2015/04/traits-of-lyran-starseed.html

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek