Melyik Csillagrendszerből jöttél? 4.- Apollonia

Elsa Sol
2022-02-13
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

APOLLONIA

Az Apolloniaiak szeretnek tanulni és tudást hozzáadni a számos képességükhöz. Gyakran érdeklődnek, és vesznek részt különböző kurzusokon, és számtalan képességet fejlesztenek ki magukban. Egy mély kérdezősködő természetük van, mely vezeti őket hogy válaszokat keressenek, és kiteljesedhessenek. Ez az oka, hogy számtalan karriert és érdeklődést is kipróbálnak az életükben, ahogy folytonosan keresik, hogy mit adjanak még hozzá a tudásuk választékosságához.

Néha úgy is érzik magukat, mint a szivacs, ahogy a tudás apró darabkáit mind magukba szippantják. Másoknak úgy tűnhetnek, mint professzionális tanulók, vagy pedig azt hiszik róluk hogy képtelenek eldönteni, hogy mit is akarnak. De ez nem igaz.

Valójában egyszerűen arról van szó, hogy az Apolloniaiak képtelenek magukat limitálni, egy adott szerepbe kényszeríteni, vagy egy fajta meghatározás alapján eldönteni azt, hogy kik vagy mik is ők. Amint valaki megpróbálja limitálni, korlátozni vagy címkékkel ellátni őket, az azonnal és erőteljesen ellenállásba fog ütközni. Ez egy olyan alkalom, ahol az alapvetően nyugodt Apolloniai drámai reakciókat tud mutatni. Lehet olyan szituáció is, ahol az Apolloniai úgy érzi, hogy valaki megpróbálja korlátozni, limitálni vagy megcímkézni; ekkor az igazságtól függetlenül azonnali erőteljes ellenállásba kezdenek.

Egy nagyon mély vágyuk az, hogy teljesen önállóak, önellátóak legyenek, és elkerüljék azt, hogy másokra kelljen támaszkodniuk, akár érzelmileg, akár anyagilag.

Gyakran emlékeztetniük kell magukat, hogy élvezzék az életet, és szánjanak időt az élvezetekre is ,mert amúgy hajlamosak komolyak lenni. Ez akkor mutatkozik meg a legnyilvánvalóbban, amikor a tanulás vagy a teljesítmények útjára lépnek. Itt kell megjegyezni, hogy azon kevés Apolloniai, akik inkább az élvezetkeresés és játék útját járják semmint a tanulásét, azok ugyanolyan komolyan és mélyen fókuszálnak erre az adott útra.

Az Apolloniaiak közül sokan a Föld gyógyítójaként dolgoznak, és egy mély kapcsolatot éreznek a Földdel, és a szükségletivel. Már korai korban felismerik az energiamezőket és aurákat, spirituális barátokkal és angyalokkal kerülnek kapcsolatba. Ezen tapasztalatok oda vezetik őket, hogy később vonzódni kezdenek a spirituális tanulmányokhoz abból a célból, hogy válaszokat és magyarázatokat találjanak. Az energiával kapcsolatos képességeik gyakran gyógyításhoz vezetnek az életük egy szakaszában, mely a bolygót, az állatokat és az embereket egyaránt érintheti.

Gyakran vonzódnak a gyerekekhez, és vágyuk, hogy segítsenek nekik, és azoknak, akik rászorulnak vagy szükségük van valamire. Ezt szülőként, tanárként, segítőként vagy szimplán érdeklődő és támogató barátként teszik. Nagyon erős együttérzéssel rendelkeznek, és ezt a képességüket használják, hogy segítsenek másoknak meggyógyulni vagy pedig az érzelmi fájdalmaikat és félelmeiket feldolgozni és elengedni.

Imádják a természetet és a szépséget. Az Apolloniaiak gyakran támaszkodnak a természet szépségére és nyugalmára, hogy önmagukat gyógyítsák, és a belső békéjüket megtalálják. Erős intuícióval és spirituális összekapcsoltsággal rendelkeznek. Akik az Apolloniáról jöttek, gyakran egzotikusnak érzik magukat, és élvezik, hogy különböznek másoktól.

Folytatása következik

Olvass tovább:

Felébredés/ Kik a Csillagmagok, és mi dolguk a Földön?

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.26.

Fb: @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.com

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk:

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek